Prodajne uspešnice

Obstaja 1099 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 1099 izdelkov
Od Cena 2,79 €

Westin Shadteez

Westin Shadteez je vaba izpopolnjena do najmanjše podrobnosti. Visoko telo, vitka oblika in širok rep ustvarjajo kotalečo trebušno akcijo - tudi pri nizki hitrosti, ki velike plenilce pusti očarane. Silikon je popoln za jiganje, spinanje kot tudi za vertikalni ribolov. S posnemanjem rahlo ranjene panične ribe boste hitro prišli do željenega uspeha.

Teža vabe:

7cm/4gr

9cm/7gr

12cm/15gr

16cm/39gr

19cm/56gr

Od Cena 2,99 €

Westin Shadteez Slim

Westin Shadteez Slim bo zagotovo s svojim edinstvenim gibanjem pocedil sline vaši ciljni ribi. Gibanje vabe bo zaradi vitkega telesa učinkovito tudi pri počasnejšem vlečenju. Vsi detajli na vabi so ročno barvani, dodane so realistične oči. Na voljo so v različnih barvah in velikostih.

Teže:

7,5cm/3gr

10cm/6gr

12cm/10gr

14cm/17gr

18cm/33gr

22cm/53gr

27cm/99gr


Od Cena 6,49 €

Westin Bullteez Curltail

Bullteez Curtail že samo ime nam pove, da gre za kombinacijo legendarnega Bullteeza in Curtaila (migajočega repa). Vaba je odlično dopolnilno klasičnemu Bullteezu za katerega je znano, da je pravi magnet za velike ribe.
Akcija novega modela je kotaleča s plapojočim repom. Rep je mehak in dolg, kar nam omogoča vodenje vabe tudi zelo počasi. Nežnejše vodenje je lahko ključnega pomena takrat, ko ribe niso najbolj aktivne. Seveda lahko vabo premikamo hitreje oz. kombiniramo vodenje in s tem uprizorimo umirajočo ribo. Vaba ima realistične oči in ne vsebuje nobenih toksičnih snovi.
Teže:
10cm/6gr
14cm/15gr
21cm/49gr
27cm/103gr

Od Cena 2,49 €

Westin Shadteez Hollow

Shadteez Hollow je novost pri Westinu. Lahko bi rekli, da gre za mešanico Shadteeza in Shadteez Slima. Toda to ni edina posebnost tega silikona, glavna posebnost je votla sredica zaradi katere boste realizirali dosti več prijemov kot običajno.

Predstavitveni video si poglejte spodaj.

Cena je za 1kom.

Teža:

8cm/4gr

12cm/9gr

Od Cena 2,25 €

Westin Ricky the Roach

Ricky The Roach je vaba s posebnim profilom, z visokim in debelim telesom ter velikim repom. Ob vodenju se telo premika počasi, medtem ko ima rep nekoliko več hitrosti. Vaba ob padcu v vodo takoj začne delovati in je pravi magnet za velike ribe. Vabe večje od 14 cm priporočamo, da jih montrirate na screw in montažo z dodanimi trojči ali enojčki. Vaba je zelo enostavna za uporabo, lahko jo vodite enostavno s konstantnim navijanjem, vmesne pavze ali jiganje pa je prav tako dobrodošlo.

Teže:

7cm/6gr

10cm/14gr

14cm/42gr

18cm/85grOd Cena 2,49 €

Westin Curlteez

Kodrast rep na mehki vabi ni nič novega, kajne? Pri Westinu so se potrudili, da bi naredili to vabo, takšno, ki si jo ribič vedno želi v svoji škatlji za pribor. Tanek profil telesa popolnoma posnema ribo, rep pa oživi tudi pri najpočasnejšem dvigu, ki si ga lahko predstavljate. Poleg tega je za lačne plenilce vaba ob vodenju pozicionirana nekoliko drugače. Namreč, glava ob vodenju vedno zgleda navzdol, kar pa pomeni da vabo ob dvigu iz podna z repo dvigne sediment in ustvari še prav posebno zanimanje za roparice.

Vabo lahko montiramo na jig glavo, na weedles montažo kot tudi drop shot montažo.

Teža:

8,5cm/6gr

Od Cena 9,99 €

Westin Bullteez Shadtail

Želite ujeti veliko roparico? Potem je Bullteez zagotovo ena izmed boljših izbir za velike plenilce kot so ščuka, som in smuč.  Bullteez je vaba s katero lahko lovimo tako v plitvi kot v globoki vodi, lahko jo mečemo z močnejšimi palicami ali vlečemo (trolamo) za sabo. Na trebušni strani ima tudi zarezo, kar pomeni, da je vaba primerna tudi za weedless montaže in ribolov na zaraščenih terenih.

- Realistične oči

- Zapeljivo zvijanje in miganje v trebuhu ( tudi pri nizki hitrosti ).

- Ročno poslikani detajli

Teža:

18cm/53gr

24cm/107gr

Cena za kos.

12,5cm/16gr /pakirane po 2 kom

Cena 9,90 €

VCB Kitchen Spice

Kitchen Spice boila je naš prodajni hit in je sestavljena iz sestavin "domače" kuhinje. Pri prvem stiku z boilo je takoj jasno, da prevladuje česen, dodali pa smo še ogromno madžarske paprike v prahu, konoplje in krill moko. Boila je popolnoma brez arom in barvil, na osnovi ptičje hrane z dodatkom lososovega in paprikinega olja. Različica 2023 ima pojačano dozo krill moke in dodani pivski kvas za boljšo prebavo.

Izkoristi popust ob naročilu večje količine boil!

Ob nakupu:

5kg+: 8,90€/kg

10kg+: 8,40€/kg

15kg+: 7,90€/kg

Dimenzija: 20mm