Torbe za palice, torbe za pribor

Torbe za palice, torbe za pribor

Obstaja 39 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 39 izdelkov

Aktivni filtri

Cena 17,99 €

Korum Supa Lite Rod Saver-2...

Elastični ščitnik za konico in zadnjico palice. Konica in spodnji del traka sta izdelana iz kvalitetnega neoprena. Povezuje ju elastika, ki jo je mogoče tudi dodatno prilagajati na različne dolžine palic.

V setu sta dva traka, za dve palici.

Cena 22,99 €

Trakker NXG Spare Spool Case

Poskrbite, da bodo vaše rezervne glave varne in zaščitne z NXG torbico. Torbica ima oblazinjene notranje dela in ojačane stranske robove. Primerna je za shranjevanje 4 glav, do katerih dostopate hitro in enostavno. Med glavami je tudi penasta pregrada, ki preprečuje drgnjenje glav.

Dimenzije: 27,5x10cm

Cena 29,99 €

Trakker NXG Buzzer Bar Bag

Trakker NXG 3 Rod Buzzer Bar Bag je bil razvit za zaščito vaših alarmov in bankstickov. Vsebuje notranje žepe na ježek, ki so namenjeni za rezervne baterije, hangerje in vso pripadajočo opremo. Ohišje torbe je dodatno oblazinjeno kar pa nudi maksimalno zaščito vaših priljubljenih alarmov.

Dimenzije: 24x20x6cm


Cena 20,99 €

Trakker Air Dry Bag

Trakker Large Air Dry Bag vam omogoča, da so posušite do 5kg vaših vab, s čimer preprečite, da bi se pokvarile. Zgornji del je z zadrgo, ročaji so praktični in oblazinjeni.

Dimenzija: 55x44cm

Cena 52,99 €

Trakker NXG Bivvy Heater Bag

S povečano pribljubljenostjo plinskih grelnikov so zasnovali torbo Trakker NXG Bivvy Heater Bag, ki je zasnovana za varno shranjevanje in transport gralinikov Gazcamp Heatbox in Seven Oaks. Ima odstranljivo notranjo pregrado, ki jo je mogoče pritrditi ali odstraniti z ježkom. Torba je narejena iz kvalitetnega poliestra 600D in ima žep z zadrgo, ki je popoln za shranjevanje cevi, regulatorjev ipd. Torba je opremljena z ojačanim EVA nosilnim ročajem za lažji in enostavnejši transport.

Dimenzije: 33x17,5x38cm


Od Cena 75,99 €

Trakker NXG 2 Rod Padded...

NXG Rod Padded Sleeve ponuja vrhunsko zaščito za vaše palice, tudi za tiste z začetnim vodilom 50mm. Izdelana je iz 600D poliestra in ojačana z materialom Nyplax. Za še večjo zaščito palic je notranji del torbe tudi dodatno oblazinjen. Torba ima tudi oblazinjen, nastavljiv naramni pas za udoben in enostaven transport. V zunanjosti sta tudi dva žepa, en od teh je idealen za shranjevanje bankstickov ipd., drugi pa primeren za shranjevanje mreže ali brollyja. Torba je primerna za dve palici z rolo! Torba je na voljo v treh različnih dolžinah, primernih za palice: 10,12 in 13ft.

Barva: olivno zelena.

Cena 79,95 €

Korda Tackle BOX/Bundle deal

Izdredno znani in kvalitetni Kordini boxi sedaj v posebni kolekciji. Boxi so namenjeni za shranjevanje vašega drobnega pribora.  Ta posebni set sestavljajo: velika škatla, dve manjši škatli z 16 in 9 prekati, velika škatla za svince in tri različne škatle za drobni pribor. V kolikor želite imeti ves pribor na svojem mestu, je ta bundle deal prava izbira za vas.

Od Cena 74,99 €

Trakker Chila Bag

Chila Bag je večnamenska torba, ki je namenjena vaši hrani ali hrani za ribe in za ostale različne pripomočke. V notranjosti je kvalitetno obložena in oblečena v folijo, ki preprečuje vdor toplote v samo torbo. Izdelana je iz 600D poliestra, z močnimi dvojnimi zadrgami in dodatnim zunanjim velikim predalom.

Dimenzije: 

Large: 46x32x26cm

Cena 99,99 €

Trakker Searcher Rucksack

 • Zgornji shranjevalni žep s snemljivim EVA pladnjem.
 • EVA pladenj za opremo ima vgrajeni magnet za pritrjevanje ostalih komponent.
 • Veliki sprednji žep z zadrgo za škatlo za opremo ipd.
 • Stranski in notranji žepi z zadrgo za shranjevanje.
 • Ojačani odprti stranski žepi za dodatno shranjevanje.
 • Elastična opora na obeh stranskih žepih za nošenje ribiških palic.
 • Prilagodljive dobro oblazinjene naramnice za varno in udobno nošenje.
 • Oblazinjena opora za spodnji del hrbta zagotavlja udobje tudi do oddaljenih ribolovnih mest.
 • Oblazinjen hrbtni del s sredinskim prezračevalnim odsekom omogoča pretok zraka in zmanjšuje toploto.
 • Kompaktno vodoodporno dno
 • Močne dvigalne ročke.
 • Prilagodljivi trakovi na zgornjem žepu
Dimenzije: 45 x 42  x 26.5cm
Teža: 1,5kg
Material: Poliester