Pripomočki za krmljenje

Pripomočki za krmljenje

Obstaja 28 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 28 izdelkov

Aktivni filtri

Cena 24,99 €

Preston Deluxe Butt Rest Arm

Deluxe Butt Rest Arm je kot nalašč za natančno pozicioniranje vaše ribiške palice. Je popolnoma nastavljiv, ima dvojne Snap-Lok adapterje za hitro odstranitev in je popolnoma prilagodljiv.

Priložene ima vložke (adapterje): 30mmm, 25mm in 23mm.

Od Cena 5,99 €

Preston Soft Cad Pole

Preston soft Cad Pot je izdelan iz mehkega materiala in je enostaven za namestitev. Idealen za hranjenje z vsemi vrstami hrane. Na voljo v treh dimenzijah: small, medium in large.


Cena 3,99 €

Preston White Bait Tub

Preston White Bait Tub je idealna shramba za vse vrste vab. Primerna tudi za žive vabe (kostni črvi in podobni), saj ima na pokrovu luknjice.

Vsebina posode: 1,8l


Cena 9,99 €

Preston Pole Cup Set

Preston Pole Cup set setavlja dve posodici 125 in 250ml. Posodici imata medeninasti konektor z navojem in luknje na dnu, da se hrana dobro sprosti. Vsaka posodica ima priložen tudi notranji adapter.

Cena 11,99 €

Preston Bait Sprayer

Preston Bait Sprayer je nepogrešljiv pripomoček za vzdrževanje vabe v popolnem stanju. Primeren je za vlaženje peletov, groundbaita in ostale hrane. Njegova vsebina je 500ml z natančno mero v korakih po 100ml. Šoba je nastavljiva in iz medenine.


Od Cena 13,99 €

Preston Match Pult

Match Pulr je frača, ki vam omogoča popolno natančnost za vse vabe in taktike. Match Pulti ima Anti-Twist tehnologijo, zaradi katere je skoraj nemogoče, da bi se elastika zapletla. Na voljo je v dveh velikostih: Large in small.

Od Cena 13,99 €

Preston PELLETPULT Frača

Namensko zasnovana frača za brikete. Na voljo je v dveh velikostih:

Large:  Primerna za brikete 6-10mm

Small: Primerna za brikete 4-8mm

Od Cena 8,49 €

Preston Unicad Pots

Pole poti vrhunske kakovosti, ki se bodo varno prilegali kateri koli konici od fine 2.5mm do debele 8.0mm. Sistem pritrditve je elastičen in zelo enoastaven za uporabo. Pole poti so na voljo v velikostih: S, M ali L.

Pakiranje: 2 kom

Od Cena 22,90 €

Maver MV-R sito

Kompaktno sito za različno hrano, kostne črve in zemljo. Sito ima močne robove in je kompatibilno z različnimi vedri.

Premeri:

36cm (luknje 4mm)

44cm (luknje 2mm)

44cm (luknje 3mm)