Pripomočki za krmljenje

Pripomočki za krmljenje

Obstaja 33 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 33 izdelkov

Aktivni filtri

Cena 52,90 €

Kobra Giants 3K Carbon...

Giant kobra za boile narejena iz 3K karbona, premera 27mm. Kobra je izredno lahka in odlično balansirana kar nam omogoča natančne mete. Priložen je tudi zaščitni etui. Primerna je za metanje boil do premera 25mm ali manjše.


Vsebina: 1kos

Cena 39,99 €

Guru Multi Riddle

Odličen izdelek za sejanje hrane, črvov in zemlje. Multi riddle je zasnovan tako, da se prilega vsem 18 litrskim vedrom, sita pa so snemljiva. V bistvu lahko rečemo, da imamo izdelek 3 v 1. Sita so enostavno zamenljiva in izredno trpežna saj so narejena iz nerjavečega jekla. Definitivno nepogrešljiv izdelek za vse ribiče. 

Vsebina: 1kos (ohišje + tri sita)  

Cena 4,99 €

Maver White Line Marker

Marker za označevanje dolžine na vrvici je alternativa marker elastiki.  Izredno priljubljen pri feeder tehniki in krapariji.

Barva: White/bela

Cena 24,99 €

Preston Deluxe Butt Rest Arm

Deluxe Butt Rest Arm je kot nalašč za natančno pozicioniranje vaše ribiške palice. Je popolnoma nastavljiv, ima dvojne Snap-Lok adapterje za hitro odstranitev in je popolnoma prilagodljiv.

Priložene ima vložke (adapterje): 30mmm, 25mm in 23mm.

Od Cena 5,99 €

Preston Soft Cad Pole

Preston soft Cad Pot je izdelan iz mehkega materiala in je enostaven za namestitev. Idealen za hranjenje z vsemi vrstami hrane. Na voljo v treh dimenzijah: small, medium in large.


Cena 3,99 €

Preston White Bait Tub

Preston White Bait Tub je idealna shramba za vse vrste vab. Primerna tudi za žive vabe (kostni črvi in podobni), saj ima na pokrovu luknjice.

Vsebina posode: 1,8l


Cena 9,99 €

Preston Pole Cup Set

Preston Pole Cup set setavlja dve posodici 125 in 250ml. Posodici imata medeninasti konektor z navojem in luknje na dnu, da se hrana dobro sprosti. Vsaka posodica ima priložen tudi notranji adapter.

Cena 11,99 €

Preston Bait Sprayer

Preston Bait Sprayer je nepogrešljiv pripomoček za vzdrževanje vabe v popolnem stanju. Primeren je za vlaženje peletov, groundbaita in ostale hrane. Njegova vsebina je 500ml z natančno mero v korakih po 100ml. Šoba je nastavljiva in iz medenine.


Od Cena 13,99 €

Preston Match Pult

Match Pulr je frača, ki vam omogoča popolno natančnost za vse vabe in taktike. Match Pulti ima Anti-Twist tehnologijo, zaradi katere je skoraj nemogoče, da bi se elastika zapletla. Na voljo je v dveh velikostih: Large in small.

Od Cena 13,99 €

Preston PELLETPULT Frača

Namensko zasnovana frača za brikete. Na voljo je v dveh velikostih:

Large:  Primerna za brikete 6-10mm

Small: Primerna za brikete 4-8mm