Pripomočki za krmljenje, markiranje

Pripomočki za krmljenje, markiranje

Obstaja 43 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 43 izdelkov

Aktivni filtri

Cena 4,99 €

Maver White Line Marker

Marker za označevanje dolžine na vrvici je alternativa marker elastiki.  Izredno priljubljen pri feeder tehniki in krapariji.

Barva: White/bela

Cena 20,99 €

Trakker Air Dry Bag

Trakker Large Air Dry Bag vam omogoča, da so posušite do 5kg vaših vab, s čimer preprečite, da bi se pokvarile. Zgornji del je z zadrgo, ročaji so praktični in oblazinjeni.

Dimenzija: 55x44cm

Cena 69,99 €

Trakker Optics Monocular 10x42

Moonocular ima 10-kratni optični zoom in je zelo pomemben kos opreme, ko gre za opazovanje aktivnosti ribe, plovil ipd. Večplastna leča s premerom 42mm  omogoča, da svetloba preplavi okular in ponudi večje vidno polje, kar je še posebaj pomembno v času zore ali mraka. Monocular ima trden okvir z gumijastim zaključkom za optimalen oprijem. Veliko gumijasto kolece za ostrenje omogoča preprosto nastavitev ostrenja z razdalje od 2,5m do daleč kot seže oko. Tehta zgolj 324gr in je v priročni torbici.

Od Cena 7,49 €

Korda Infuza

Dipane vabe so zadnja leta vsebulj pribljubljena, zato je Korda na tržišče lansirala posodico Infuza. Infuza je robustna, majhna in zelo praktična posoda za uporabo. Da so v Infuzi vabe enakomerno dipane vsebuje sistem kjer odvečna tekočina odteče.

Na voljo v dveh veliksotih: large in small.

Cena 21,90 €

Maver Reality Bank Stick Combo

Distance sticki imajo priložene 5m vrvice. Preprosto zapičite distance sticke na poljubno razdaljo in ovijte zahtevano število ovojev. Distance sticki so primerni za kraparijo in feeder tehniko.


Cena 16,99 €

Preston Grounbait Catapult

Odlična frača za hranjenje hrane in briketov na velike razdalje. Ročaj je gumiran in ergonomsko izdelan tako, da se odlično prilega v roko. Košarica je izdelana iz trpežne zmesi plastike in gume. Elastika je v ohišje vpeta skozi luknjo tako, da se lahko prosto obrača, kar nam omogoča, da se elastiki in košarica ne zapletata. 

Pakiranje: 1kos

Od Cena 19,99 €

Trakker Distance Sticks

Z uporabo distance palic boste zlahka in natančno vsakič doseglji željeno daljavo ( izbrano točko ). Pozabite na ponovno označevanje, merjenje ali metanje na okoli. Preporosto postavite svoje distance palice na tla, na željeno razdaljo, izmerite "wrape" in odlovite maksimalno natančno.

Palice so izdelane iz črno eleksiranega aluminija, imajo priloženo vrvico merilno vrvico dolžine 3,65cm in so pakirane v priročni torbici.

Dimenzije:

Large: 48cm

XL. 94cm

Cena 18,99 €

Trakker Boilie Pult

Enostavno in natančno "streljanje" vabne glede na obliko vabe. Frača ima ergonomski, na dotik mehak ročaj z zaprtim rotacijskim sistemom, ki je brez zapletov in je trajen.

Boilie Pult je frača z nekoliko mehkejšo gumo v primerjavi z Mega Pultom opcijo. Je izredno natančna in je primerna za boilije in ostale manjše vabe

Dimezije: 25x 18cm

Debelina elastike (notranja stena) 1,5mm

Teža: 212gr

Cena 18,99 €

Trakker Mega Pult

Enostavno in natančno "streljanje" vabne glede na obliko vabe. Frača ima ergonomski, na dotik mehak ročaj z zaprtim rotacijskim sistemom, ki je brez zapletov in je trajen.

Mega pult opcija ima nekoliko tršo gumo in je tudi primerna za streljanje večjih kep hrane.

Dimenzije: 25x 18cm

Debelina elastike (notranja stena) 2,3mm

Teža: 224gr


Cena 10,99 €

Trakker Propel Finger Stall

Zaščitna konica je prožna, odporna proti obrabi, omogoča dober občutek in vas maksimalno ščiti pred vreznino tudi v najzahtevnejših pogojih. Velikost je univerzalna, prav tako pa je naprstnih primeren za levičarje kot tudi desničarje.

Dimenzija:  20x8cm

Cena 8,49 €

Trakker Marker Lead Pack

Edinstvana rebrasta zasnova izboljša lastnosti iskanja. Žično steblo pomaga preprečiti zapletanje in je idealno za dviganje plovca.

V setu so naslednje gramature: 2.0 oz (57gr), 3.0 oz (85gr) in 4.0 oz (113gr)