Sponke, ringi, sistemi, uteži…

Sponke, ringi, sistemi, uteži…

Obstaja 46 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 46 izdelkov

Aktivni filtri

Od Cena 3,99 €

Westin Metal Rattles

Izboljšajte svoje mehke/silikonske vabe s kovinskimi ropotuljami, ki ponujajo izraziti zvok. Na voljo so v treh velikostih in prav vsaka ma svoj edinstveni zvok. Enostavno vstavite jih v rep vaših mehkih vab ali kamorkoli drugam v telo.

Pakiranje: 5kos

Od Cena 2,99 €

Westin Drop Snap

Visokokakovostne zaponke prevlečene s črnim nikljem nudijo odlično odpornost proti koroziji. Na voljo so v treh velikosti: small, medium in large, kar pomeni da se lahko popolnoma prilagodite svojemu načinu ribolova/velikostim vab.

Pakiranje: 10kos

Nosilnosti:

S/4kg

M/9kg

L/12kg

Od Cena 3,99 €

Westin Double Wire Crimps

Dvojni konektorji so na voljo v treh priročnih velikostih. Izdelani so iz trpežne medenine, zagotavljajo zanesljivo in varno povezavo za vaše predvrvice.

Pakiranje: 20kos

Od Cena 3,99 €

Westin Cheburashka Lead

Cheburashke so uteži, ki so na voljo v petih različnih težah, so zasnovana tako, da povečajo zmogljivost vaše opreme, zagotavljajo učinkovito postavitev vab in privlačno akcijo. Zaupajte edinstveni obliki, ki so jo oblikovali ribiči za ribiče.

Pakiranje:

10,5gr/3kos


Od Cena 2,99 €

Westin Shallow Screw

Shallow screw westin je namenjeni za montiranje večjih vab, katerim potem dodajamo poljubne teže svincev.

Pakiranje: 5kos

Cena 3,49 €

Maver Bait Elastic

Elastika za pritrjevanje različnih vab. Zlasti primerna za morski ribolov (za pričvrstitev sardele ipd.)

Premer: 0,10mm

Dolžina: 200m

Od Cena 5,49 €

Westin Add-It Willow Screw

Add-It Willow Screw je narejen iz najboljših materialov in je namenjen za popestritev vsake silikonske vabe. Preprosto ga dodajte vaši najljubši mehki vabi kot dodaten "atraktor", ki poveča signal za ugriz in vibracijo katere koli oblike vabe.

Naše priporočilo je, da ga namestite na trebuh vabe, vendar ga lahko namestite kjerkoli.


Od Cena 6,49 €

Daiwa Tournament D Snap Swivel

Izredno močan W-snap iz nerjavnega jekla sedaj na voljo tudi v kombinaciji z vrtljivko. Široko upognjena oblika je idealna za uporabo z jig glavami, voblerji in ostalimi vabami za vijačenje. Na voljo je v treh velikostih.

Small/9kg

Medium/20kg

Large/32kg

Pakiranje: 7kos


Od Cena 6,50 €

Daiwa Tournament SW T4 Snap

Za SW T4 snap je značilno močno križno zapiranje. Verjetno gre za eno najmočnejših zaponok, ki je skoraj ni mogoče upogniti. Popolno je za jerkbaite in podobne vabe.

Pakiranje: 10 kos

Od Cena 2,50 €

Cormoran Tiroler Hölzl

Tiroler Hölzl je svinec, ki je namenjeni predvsem za lov rib roparic. Lov smuča in ostalih roparjev je včasih s klasičnim svincem nemogoče, ker se svinec ob metu lahko v celoti zabije v mehko dno. Posledično je prosto gibanje predvrvice nemogoče, kar pa je pri lovu previdnih predatorjev še kako pomembno. Tiroler svinec je se zaradi svoje dolge oblike nikoli ne zabije v celoti (vertikalno stoji kot svečka v torti), kar pa omogoča prosto gibanje predvrvice in boljšo indikacijo prijema.