Razvrsti po

Dolžina

Dolžina

Dobavljivost

Dobavljivost

Blagovna znamka

Blagovna znamka

Cena

Cena

  • 49,00 € - 230,00 €

Palice za tekmovalni ribolov

Palice za tekmovalni ribolov

Obstaja 17 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 17 izdelkov

Aktivni filtri

Cena 99,00 €

Maver Levia Pellet Waggler...

Posebej zasnovana palica za tehniko waggler ali za ribolov takoj za robom. Levia v dolžini 11ft (330cm) je palica iz dveh sekcij in je primerna za lov krapov in manjših rib.

Dolžina: 11ft (330cm)

Teža: 182gr

Od Cena 179,00 €

Maver Evanon Feeder Rods

Izdelki pod imenom Evanon pri Maverju veljajo za izdelke najboljše kakovosti. Evanon feeder serija ima 8 različnih palic z različnimi konicami, različno akcijo in različno dolžino. Palice v dolžini 10 in 11ft so dvo-delne, ostale so tro-delne. Izdelane so iz Toray karbona in opremljene s Fuji Fazlite vodili.

Tehnični podatki:
10ft/akcija: 0-50gr/teža: 139gr
11ft/akcija: 0-60gr/teža: 144gr
12ft/akcija: 0-90gr/teža: 175gr
 
Od Cena 229,00 €

Maver Invincible Bolo

Invincible bolo je najboljše prodajan, močan in vsestranski bolo, ki so ga kdajkoli razvili v podjetju Maver (Reglass). Izdelan je iz japonskih karbonskih vlaken Mitsuhubishi in opremljen z vodili Fuji Fazlite.

Bolognez je na voljo v različnih dolžinah od 4 do 7m.

Tehnični podatki:

4m: 189gr/Lift power: 3kg

5m: 241gr/Lift power: 3kg

6m: 301gr/Lift power: 3kg

7m: 365gr/Lift power: 3kg


Od Cena 137,90 €

Daiwa Aqualite Z Float

Optimalno uravnotežene palice serije Aqualite Z float se od znane serije Aqualite float razlikujejo poleg optimiziranih lastnosti v nekoliko trši hrbetenici in tanjših premerih blanka. Blanki iz visokomodulnih karbonskih vlaken so izjemno lahki in se odlično podajo v roki. Zelo lahka in kvalitetna vodila (rinke) Seaguide spodbujajo neverjetno odzivnost (z malo spomina) blanka palice. Inovativno oblikovan ročaj za rolo Seaguide Alien je zaradi svoje ergonomske oblike izjemno udoben in omogča dober oprijem. Tanek ročaj iz visokokakovostne AAA plute že na prvi pogled pokaže, da so palice višjega kakovostnega razreda.


Cena 129,99 €

Guru N-Gauge Specimen Dual Tip

N-Gauge specimen so vsestranske palice, zasnovane za ribiče, ki si želijo feeder in specimen palice v enem. Palica ima na razpolago dve zgornji sekciji (za feeder tehniko in specimen). Feeder sekcija ima na razpolago dve različni konici (2oz in 3oz).

Blank palice je izdelan iz 30 in 40 tonskega karbona. Akcija palice je semi parabolična in je odlična tudi za utrujanje večjih rib. V osnovi je palica dobro uravnotežena in opremljena s Seaguide vodili in ročajem za rolo.

Dolžina: 12ft (360cm)

Akcija: 1,5lb (do 90gr)

Palica je dvodelna.

Od Cena 69,99 €

Guru A-Class Method Feeder

A-CLASS  feeder palice so cenovno ugodnejše, ki bodo pokrivale vse situacije ribolova s feeder tehniko. V ponudbi je sedem modelov, od tega štiri dvodelne in tri trodelne. Palice so opremljene z rinkami iz nerjavnega materiala (notranji material titanov oxid), DPS ročajem za rolo in kvalitetno pluto na ročaju. Palice so na voljo tudi v različnih gramaturah in bodo primerne za lov najmanjših kot tudi večjih rib.

10ft/1-40gr: dvodelna

11ft/1-50gr: dvodelna

12ft/1-80gr: dvodelna

Od Cena 107,90 €

Daiwa N´Zone EXT Feeder

Daiwa raztegljive (EXT) feeder palice so opremljene s teleskopskim ročajem ( prvi del palice ), kar pomeni da so še posebej prostorsko varčne pri transportu. Torej, lahko povemo, da v osnovi gre za dvodelno ribiško palico, ki je krajša pri transportu kakor klasične dvodelne palice v isti skupni dolžini. Blanki iz HMC karbonskih vlaken so izjemno lahki in dobro uravnotreženi. Spodnji ročaj palice je sploščen, kar pomeni, da bo med borbo z ribo stabilen na podlakti in kontrola nad ribo bo zaradi te specifike dosti boljša. Palica v dolžini 13ft (390cm) in akcije do 120gr bo zagotovo palica katero bodo iskali tekmovalci, saj bo še kako prav prišla za lov na veliki razdalji. Krajše verzije in manjše gramature bodo poskrbele za dobro univerzalno palico.

Akcija palice je srednje hitra.

Od Cena 72,90 €

Daiwa Ninja X Feeder

Vas zanima Feeder tehnika, iščete dobro in poceni palico? Našli ste jo!

Ninja nikoli ne razočara.

Feeder X serija je tro-delna s tremi različnimi špici.

Od Cena 54,90 €

Dam Intenze Feeder

Vse bolj priljubljena feeder tehnika bo tokrat dostopna za vsakogar, saj boste za majhen denar dobili res dobro palico! Ob prvem stiku s to palico se boste vprašali: "zakaj tako poceni!?"

Vredna vsakršnega centa!

Palica je dvodelna.

Priloženi so 4 različni špici.

Od Cena 99,00 €

Daiwa Nzon Feeder 12ft

Ponujamo novi Model Nzon Feeder palice, ki je na razpolago v treh različnih gramaturah. Pri gramaturi do 120gr boste konkurenčni v kategoriji heavy feeder. Z akcijo do 80gr boste uživali ob drilu tudi najmanjših rib, z akcijo do 100gr boste postali pravi univerzalen feeder ribič. Mnenja smo, da ta palica ponuja res veliko za ta denar!

Dolžina: 12ft/360cm

Palica je 3 delna in ima dva različna špica.

Od Cena 87,00 €

Dam Detek Method Feeder

The parabolic action of the DAM DETEK Method Feeder rods makes them ideal for method feeder fishing. The rather soft action allows soulful casts to both short and long distances without losing the feed from the method feeder. Furthermore, the parabolic action ensures less hook pulls during the fight and optimally cushions sudden and violent bites. During the cast, the fast 24 + 30TC carbon blank recovers quickly and returns to its starting position, what makes it easier to make accurate casts repeatedly.