Podmetalke, ročaji, blazine…

Podmetalke, ročaji, blazine…

Obstaja 35 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 35 izdelkov

Aktivni filtri

Cena 22,99 €

Trakker Sanctuary 42"...

Nadomestna kraparska mreža je narejena iz posebej mehke, ribam prijazne mreže. Primerna je za vse 42" Trakker podmetalke in prav tako za ostale proizvajalce.

Barva: olive green

Cena 34,99 €

Trakker Sanctuary Carp Sack

Idealna mreža za shranjevanje krapov na tekmah. V kolikor jih shranjujemo je pomembno, da ribam zmanjšamo stres na minimum. Sanctuary Carp Sack s svojo mehkobo in temno barvo omogoča prav to. Mreža ima tudi dobro viden marker in vrvico.

Dimenzije: 120x85cm (zložena: 15x5cm)

Cena 22,99 €

Trakker Retention Welded...

Varjena vreča Strinkbag je idealna rešitev za shranjevanje in transportiranje mokrih kraparskih mrež. Zaradi varjenih šivov in zapiranja z zaponko zagotavlja da ne uhajata voda in vonj.

Od Cena 79,00 €

Korda Basix Carp Cradle

Basix Carp Cradle je zasnovan tako, da nudi maksimalno zaščito vašemu ulovu, hkrati pa je zelo praktičen za uporabo in transport. Narejen je iz 50mm oblazinjene pene, ki zagotavlja primerno blaženje pred udarci in vodoodpornega zunanjega materiala, ki je prijazen do ribje sluzi. Dvignjen rob pomaga pri varnem odpenjanju ribe in preprečuje, da bi riba zdrsnila s podlage. Na voljo v dveh velikostih: L in XL.

Dimenzije:

Large: 104x64x20cnm (odprt) in 48x64x24cm (zaprt), primeren za ribe nekje do 18kg.

XL: 114x75x27cm (odprt) in 53x75x27cm (zaprt), primeren tudi za največje ribe.

Cena 35,99 €

Trakker Sanctuary T1...

Sling je zasnovan s polno-fino mrežico, ki omogoča hitro odtekanje vode in zelo natančno tehtanje ribe. Celotna kontrukcija je iz mehke mreže, ki ribe dodatno ne poškoduje. Poleg kvalitetne  zadrge in sponke ima sling tudi penico, ki držijo sling na površini vode.

Cena 46,99 €

Trakker Sanctuary T1...

Spreader block, ki ga je enostavno sestaviti in razstaviti. Okrepljen 6ft dvodelni ročaj in ribam prijazna 42" (95cm) mreža so karakteristike nove podmetalke iz hiše Trakker. Priloženo ima tudi odlično torbico za shranjevanje.

Dolžina ročaja: 183cm

Dolžina roke: 106cm

Globina mreže: 100cm

Teža: 800gr


Cena 299,00 €

Korda Spring Bow Net

Predstavljamo vam novost od Korde, Spring Bow podmetalko, ki ima zanesljiv, trden okvir in izredno tanki ter lahki ročaj. Podmetalka ima v primerjavi s klasičnimi podmetalkami kar nekaj posebnosti. Govorimo o posebnostih kot  so daljša/bolj globoka mreža, močan in enostastaven spreader block (spojka za mrežo), v ročaj integrirani net float in špicasta konica na koncu ročaja. Zaradi špicaste konice na koncu ročaja in globoke mreže nam lahko podmetalka služi tudi kot začasna čuvarica. Enostavno, ko zajamete ribo ročaj zapičite v podlago.

Več v videoposnetku.

Širina podmetalke: 100 cm

Dolžina ročaja: 2m