Briketi, partikel mix

Briketi, partikel mix

Obstaja 9 izdelkov.

Prikazujem 1-9 od 9 izdelkov

Aktivni filtri

Cena 5,39 €

Sonubaits Fin Perfect Feed...

Obstaja več različnih načinov za pripravo briketov. Fin Perfect briket enostavno namočite za dve minuti, odcedite vodo z njih, nato so približno po 30 minutah primerni za uporabo. Med ribolovom priporočamo, da jih vsake toliko časa pretresete sa s tem zagotovite da je voda v njih enakomerno porazdeljena. Briketi vsebujejo visoko prebavljivo ribjo moko z dodano majhno količino ribjega olja. Briketi so popolni za vsako vodo, zlasti za vode, ki so polne s krapi.

Vsebina: 650gr

Premer: 2mm


Cena 7,39 €

Sonubaits Halibut Pellets...

Halibut pelleti z okusom sira in česna so idealni za privabljanje mren, krapov in klenov. Uporabimo lahko suhe za krmljenje, lahko jih zmeljete in dodate k hrani kot aromatičen dodatek, lahko se tudi uporabljajo za feeder ribolov. 
Priprava: na pelette nalijte vodo in jih pustite 30minut, da vpijejo vodo. Premešajte jih vsakih 5 minut, da se voda enokomerno vpije v pellete tako jih boste lahko stisnili v method modul ali naredili majhne kepice za hranjenje s pole cupom. 

Vsebina: 900gr
Premer: 3mm

Cena 5,99 €

Marcel Van Den Eynde Elite...

Pri podjetju Marcel Van den Eynde so se odločili, da bodo naredili najbolj vsestranski pelet in uspelo jim je. Elite pelleti so univerzalni saj jih lahko uporabljamo za klasično hranjenje s fračo, pole cupom in pole potsom, lahko jih namočimo in brez, da uporabimo vakuumsko črpalko dobimo odlične expanderje za na trnek oziroma soft hook pellet. 
Nekaj nasvetov za uporabo teh vsestranskih pelletov: 
1. namočite jih v gazirano mineralno vodo in dobili boste odličen expander pellet
2. na 50gr elite pelletov dodajte 1 zamašek liquida v vodo po vaši želji in dobili boste okus peleta po vaši želji 
3. v kolikor vam elite pelleti ostanejo oziroma jih niste porabili jih ne zavrzite, pokrijete jih z vlažno papirnato brisačo in v hladilniku vas bodo počakali do naslednjega ribolova 

Vsebina: 900gr

Od Cena 5,90 €

M Baits Partner Mix Mini

Partner Mix Mini je vnaprej pripravljeni-navlaženi mix sestavljen iz različnih peletov (tudi barvnih) in najkvalitetnejše ribje moke.  Sestava mixa je odlična podlaga za celodnevni ribolov, tako v hladnejšem ali toplejšem vremenu. Za še boljšo atraktivnost ima miks dodani stimulator teka in aromo. Partner mix je primeren za najzahtevnejša feeder tekmovanja. Lahko pa ga uporabimo tudi pri krapolovu kot dodatek spod mixu ali v PVA materialih.

Vsebina: 800gr


Od Cena 7,49 €

Mainline Activated Halibut...

Mainline Match & Carp so briketi s kakovostno ribjo moko in velikim deležem olja. Peleti so zaradi velike vsebnosti olja počasneje razgradljivi. Lahko jih uporabimo pri feeder tehniki, v spod mixu pri krapariji, v PVA materialu, skratka namenjeni so za univerzalno rabo.

Vsebina: 1kg


Od Cena 31,99 €

Mainline Response Carp...

Response carp peleti so zaradi večje vsebnosti olja počasneje se topeči peleti. Ribje olje vzpodbudi vsakega krapa k odzivu na hranjenje. Izdelani so za uporabo v povezavi z boiliji in ustvarjajo skoraj idealno situacijo za hranjenje. Lahko jih uporabljamo v PVA materialu ali jih dodajamo mešanici spod mixa. V kolikor jih dodajate mokremu spod mixu, vam priporočamo da jih vmešate tik pred hranjenjem, saj bodo tako dlje časa zdržali na vašem atraktivnem krmišču.

Premer: 5mm

Vsebina: 5kg

Od Cena 3,50 €

VCB Feeder Pellets

Briketi namenjeni feeder tehniki. Lahko jih uporabljamo tudi pri krapariji, za PVA sisteme, za plovčkanje. Skratka, univerzalna zadeva.

Vsebina: 500gr

Cena 2,49 €

Baby Corn peleti

Topni briketi na osnovi prešane koruze. Imajo prijeten sladkasti vonj in so primerni za različne načine ribolova. Priporočam jih tudi v hladni vodi, saj so izredno topni.

Vsebina: 1kg

Premer: 8x20mm