Podmetalke, mreže, ročaji…

Podmetalke, mreže, ročaji…

Obstaja 54 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 54 izdelkov

Aktivni filtri

Cena 54,99 €

Preston Heavy Duty Weigh Bag

Močna vreča za tehtanje rib, zasnovana posebej za tekmovalne ribolove. Izdelana je iz debelega, vodoodpornega materiala in ima dva močna ročaja za tehtanje. Ob tehtanju ohranja obliko, kar omogoča enostavno polnjenje z ribami.

Od Cena 16,99 €

Preston Hair Mesh Landing Net

Vsestranska mreža, ki je popolna za različne načine ribolova. Okvir je lahek in trpežen, mreža je izredno fina in primerna za najmanjše svince in trnke.

Od Cena 20,99 €

Preston Hair Mesh Landing Net

Mreža je izdelana iz lahkega, a zelo močnega okvirja, ki je kot nalašč za najzahtevnejše razmere. Izredno fina mreža je gumirana in hitro se sušeča. Primerna tudi za ribolov z najmanjšimi trnki in svinci.


Cena 24,99 €

Preston Deluxe Butt Rest Arm

Deluxe Butt Rest Arm je kot nalašč za natančno pozicioniranje vaše ribiške palice. Je popolnoma nastavljiv, ima dvojne Snap-Lok adapterje za hitro odstranitev in je popolnoma prilagodljiv.

Priložene ima vložke (adapterje): 30mmm, 25mm in 23mm.

Cena 13,99 €

Preston Pole Rod Safe Multi

Rod Safe Multi je popoln komercialni naslon ta ribiške palice, ki vam omogoča, da palico postavite v več položajev in po potrebi prilagodite napetost feeder konice. V vsakem delu je utor, ki omogoča tudi prilagoditev monofila.

Premer: 20cm

Od Cena 89,00 €

Maver Reality Keepnet

Najboljše razmerje med ceno in kvaliteto za to super zanesljivo mrežo za shranjevanje rib. Skoraj neuničljivi kovinski krogi z ročaji za preprosto dviganje rib iz vode. Mreža je namenjena za najzahtevnejša tekmovanja in vse vrste vod.

Mreža je v celoti gosto pletena iz kvalitetnih najlonskih vlaken.


Od Cena 21,90 €

Maver MV-R Gummy Net

Zajemite ribo z gumirano in ribam prijazno strukturo mreže. Mreža ima mikro luknje in fino strukturo, ki ščiti ribo in preprečuje padanje svincev skozi.

Hitro sušeča in odporna na vonjave.

Globina mreže:

50x40cm/globina mreže: 45cm

55x45cm/globina mreže: 42cm


Od Cena 89,00 €

Maver Laser Keepnet

Pravokotna mreža z ojačanimi robovi in ročaji za lažji oprijem pri jemanju rib iz vode. Mreža je plastična in ima po celoti mikro luknje.

- Hitro se suši

- Je primerna za tekmovalni in amaterski ribolov

- Varna za ribje plavuti

Od Cena 59,00 €

Maver Jurassic Keepnet PRO

Okrogla mreža z ojačanimi robovi in ročaji za lažji oprijem pri jemanju rib iz vode. Mreža je plastična in ima po celoti mikro luknje.

- Hitro se suši

- Je primerna za tekmovalni in amaterski ribolov

- Varna za ribje plavuti

Na voljo v dveh dolžinah: 2,5 in 3,5m

Cena 23,90 €

Maver Rear Rest Arm

Maver univerzalna feeder roka. Roka je v osnovi 36mm, z dvema dodanima adapterjema je pa tudi kompatibilna z nogicami premera 25mm, 30mm in pravokotnimi nogami.