Role za vijačenje

Role za vijačenje

Obstaja 24 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 24 izdelkov

Aktivni filtri

Cena 319,00 €

Daiwa Saltist MQ 14.000

S popolnoma novim enodelnim aluminijastim ohišjem Monocoque (MQ), je nova rola Saltist sedaj bolje opremljena kot kadar koli prej. Monocoque je  patentirano ohišje iz enega kosa, zaradi česar se bo pri obremenitvi ohišje manj zvijalo, posledično manj obremenjevalo zobnike in ležaje. To pa ni edina prednost, prednost je predvsem v tem, da ima rola zaradi te oblike ohišja večji in debelejši glavni zobnik. Zobnik je v primerjavi z ostalimi rolami večji od 20-40% (odvisno od modela role). Prepustnost vode v ohišje je skoraj izničeno, saj ima rola 9 gumijastih tesnil!

Rola je namenjena za lov največjih morskih in sladkovodnih predatorjev!

Tehnični podatki:

- Kapaciteta 0,40mm/300m

- Prenos: 5.7:1 (122cm na en obrat)

- Ležaji: 6

- Teža: 630gr

- Moč zavore: 15kg (karbonski diski)

Od Cena 44,90 €

Daiwa Crossfire AI LT

Crossfire AI je na novo oblikovana, učinkovita rola z najsodobnejšo tehnologijo po izjemno konkurenčni ceni. Videz z matiranimi in zlatimi zaključki, a tudi veliko vsebine: kompaktno ohišje, ATD zavora, aluminijasta glava in še bi lahko naštevali. Rola je vsestranska in je namenjena začetnikom, kot tudi najboljšim ribičem. Uporabimo jo lahko v sladki in slani vodi za različne načine ribolova.

Tehnični podatki:

2500-XH: Prenos: 6.2:1/Kapaciteta: 0,20mm (150m)/Moč zavore: 10kg/Teža: 255gr/Ležaji: 1+1

3000-C: Prenos: 5.3:1(80cm)/Kapaciteta: 0,23mm (150m)/Moč zavore: 10kg/Teža: 260gr/Ležaji 1+1

4000-C: Prenos: 5.2:1(82cm)/Kapaciteta: 0,28mm (150m)/Moč zavore: 12kg/Teža: 295gr/Ležaji 1+1

Od Cena 199,00 €

Daiwa Lexa LT

Popolnoma nova Lexa v novem AIRDRIVE dizajnu in aluminijastem ohišju vsebuje mehaniko na visoki ravni. Rotor, bail (lok) in ročica so zasnovani v novem AIRDRIVE konceptu, ki povečuje gladkost teka in zvišuje vrtilni moment.

- ATD zavora

- Magsealed tehnologija

- Airdrive Zaion rotor

- Airbail ...

Popolna rola za spin na morju in sladki vodi.

Tehnični podatki:

5OOO-C: Prenos: 5.2:1/87cm, kapaciteta: 150m/0,37mm, teža: 280gr, moč zavore: 12kg, ležaji: 5+1

Od Cena 199,00 €

Daiwa BG Black ARK

Daiwa BG Black v ARK različici je robustna in zmogljiva rola, ki je opremljena z aluminijastim ohišjem, okroglim ročajem za večje praktičnost v najzahtevnejših borbah. Aluminijasto ohišje je sicer nekoliko težje, vendar je dosti bolj odporno na torzijsko zvijanje, posledično dosti manj trpijo zobniki in je življenska doba role tudi daljša. Rola je opremljena z ATD zavoro, ki vsebuje karbonske podložke.

Tehnični podatki:

LT5000D-C-ARK

Prenos:5.2:1(87cm na en obrat)/Teža: 300gr/Moč zavore: 12kg/Ležaji: 5+1

LT4000D-C-ARK

Prenos:5.2:1(82cm na en obrat)/Teža: 295gr/Moč zavore: 12kg/Ležaji: 5+1

Od Cena 169,90 €

Daiwa Caldia LT MQ

Nova Caldia tokrat v Monocoque (MQ) telesu. MQ dizajn je nedvomno ena izmed vodilnih tehnologij pri Daiwi. Role so zaradi te inovacije lažje, kompaktnejše, imajo večji vrtilni moment, večji zobnik in še bi lahko naštevali. Koncept zobnikov Tought Digigear v kombinaciji z lahkim rotorjem iz Zaion materiala,  zagotavlja gladko in elegatno navijanje. Telo je zatesnjeno z Magsealed tehnologijo in preprečuje vdor vode v rolo. Caldio odlikujejo tudi naslednji sistem kot so: ATD zavora, long cast ABS II in Airbail, zato je ta Caldia zagotovo najboljša doslej.

Tehnični podatki:

1000S: Prenos: 5.1:1(64cm)/Ležaji: 5+1/Teža: 170gr/Moč zavore: 5kg/Kapaciteta: 100m:0,12mm

4000S-C: Prenos: 5.2:1(82cm)/Ležaji: 5+1/Teža: 230gr/Moč zavore: 10kg/Kapaciteta: 150m:0,23mm


Od Cena 334,90 €

Daiwa Airity LT

Novi Airity združuje žilavost in moč v svojem edinstvenem konceptu Monocoque. Enodelno MQ ohišje je v celoti izdelano iz lahkega in močnega ZAION-a. MQ zasnova omogoča  večji, debelejši zobnik, ki je izdelan iz hladno kovanega dur aluminija in je dobesedno narejen za trajen in brezkompromisen ribolov. Rola ima skupno 8 ležajev, od tega 4 komade CRRB, ki so izjemno trdi in odporni na korozijo. Zaradi vseh dobrih lastnosti, je tek role popolnoma miren in gladek. Ribolov s tako vrhunsko rolo bo čisti užitek.

Ostale dobre lastnosti:

- ATD zavora

- AIR bail (lepše prileganje vrvice v line roller)

- Magsealed body ( neprepustno telo, ki v kombinaciji z magnetnim olje in tesnili preprečuje vdor vode)

- Infinite Antireverse (nepovratni ležaj na rotorju)

- Hi-Grip (dober oprijem tudi mokre ročice)

Od Cena 34,90 €

Daiwa Crossfire LT

Novi Crossfire s svojim mirnim tekom in veliko rezervno moči prepriča vsakega uporabnika. Po naših prepričanjih gre za rolo, ki je najboljše razmerje med ceno in kvaliteto. Rola je večnamenska in jo lahko uporabljate na morju in sladki vodi kot tudi za vse načine ribolova.

Tehnični podatki:

- ATD zavora

- Infinite antireverse

- Aluminijasta CNC odbelana glava

- "Tough" digigear ( dodatno ojačani zobniki )

- 3 kroglični ležaji

Več tehničnih podatkov najdete v opisu.

Od Cena 449,00 €

Daiwa Certate LT

Rola Certate je vedno postavljala standarde v drznosti in moči. V LT verziji dviguje ti dve lastnosti na popolnoma novo raven. LT = lahek in trden. Monocoque je pravi oblikovalski čudež, ponuja izjemno togo ohišje in večji vrtilni moment. Ohišje je na zunaj zmanjšano, znotraj pa večje v primerjavi s klasičnimi rolami. Zaradi enodelnega ohišja brez vijakov je vdor vode v tako ohišje skoraj nemogoč, že zaradi tega, ker je ohišje podprto s številnimi tesnili. Zobniki Tough digigear II. so nov koncept izdelave z izračunanimi najmanjšimi podrobnostmi do vpliva nepričakovanih sil. Osnova zobnikov je iz dur aluminija, za še večjo trdnost pa je končna obdelava hladno kovana in nato strojno polirana.

Več podatkov o roli najdete v opisu.

Od Cena 219,00 €

Daiwa Ballistic MQ LT

Novi Ballistic LT v Monocoque (MQ) ohišju.

MQ je  patentirano ohišje, ki je izdelano  iz enega kosa. Ohišje iz enega kosa ima številne dobre lastnosti kot so: večji in debelejši glavni zobnik, močnejši  ležaji, večji vrtilni moment, manjše zvijanje ohišja ob borbi z ribo in še bi lahko naštevali… Zavora je zelo natančna, saj  je podprta tudi z dvema ležajema, z enim na osi (pod glavo)  in z drugim prav v sami glavi. 

Rola je primerna za sladko in slano vodo!

Tehnične podatke za posamezne modele najdete v opisu.

Od Cena 19,90 €

Daiwa Sweepfire

Cenejša rola Daiwa, ki bo za svojo ceno navdušila tudi najzahtevnejšega uporabnika. Rola je večnamenska in jo lahko uporabljamo za različne načine ribolova kot so:

- vijačenje v sladki in slani vodi

- ribolov na plovec

- feeder ribolov

- talni ribolov

Tehnični podatki v opisu.

Od Cena 119,00 €

Savagear SG6

SG6 serija rol je primerna za slano in sladko vodo.  Rotor je izdelan iz lahkega in močnega grafitnega materiala, zobniki so močni in trpežni. Za zelo natančno delovanje zavore bodo poskrbele karbonske (grafitne) podložke... Vse role iz programa Savagear so podmazane z inovativno mastjo, ki se imenuje Dura Grease. Običajno je za masti značilno, da glede na zunanjo temperaturo spreminjajo viskoznost. Za Dura Grease je značilno, da je viskoznost stabilna ne glede na temperature v katerih bomo lovili ribe. Ribolov z novimi rolami bo pravi užitek. 

Tehnične podatke boste našli v opisu.

Predstavitev rol najdete spodaj v videoposnetku.

Od Cena 94,90 €

Savagear SG4 AG

SG4 serija rol je primerna za slano in sladko vodo.  Rotor je izdelan iz lahkega in močnega grafitnega materiala, zobniki so močni in trpežni. Za zelo natančno delovanje zavore bodo poskrbele karbonske (grafitne) podložke... Vse role iz programa Savagear so podmazane z inovativno mastjo, ki se imenuje Dura Grease. Običajno je za masti značilno, da glede na zunanjo temperaturo spreminjajo viskoznost. Kar za Dura Grease ne drži,  viskoznost je stabilna ne glede na temperature v katerih bomo lovili ribe. Ribolov z novimi rolami bo pravi užitek. 

Tehnične podatke boste našli v opisu.

Predstavitev rol najdete spodaj v videoposnetku.