Razvrsti po

Dolžina

Dolžina

Dobavljivost

Dobavljivost

Blagovna znamka

Blagovna znamka

Cena

Cena

  • 42,00 € - 150,00 €

Palice za krapolov

Palice za krapolov

Obstaja 10 izdelkov.

Prikazujem 1-10 od 10 izdelkov

Aktivni filtri

Od Cena 59,90 €

Daiwa Black Widow EXT

Nova raztegljiva različica serije kraparskih palic Black Widow je opremljena s teleskopskim ročajem. Palice omenjene serije je zaradi raztegljivega ročaja mogoče lažje prevažati in shanjevati. Izdelane so iz ogljikovega vlakna HMC+ in so odlično razmerje med ceno in kvaliteto.

Od Cena 149,95 €

Korda Kaizen Green

Razlika med Kaizen Green in Platinum je v karbonu, vendar so karakteristike obeh serij palic enake. Green ima nekoliko nižjo kvaliteto karbona, zato se ga potrebuje več, da se ustvari enaka moč kot pri Platinum seriji. Zaradi tega je blank nekoliko težji in nekoliko počasnejši v primerjavi z dražjim modelom. Green serija je ustvarjena z razlogom, da bo dostopnejša tudi tistim z manj budgeta. Palice z vrhnjo akcijo nudijo natančen ribolov tudi na velikih razdaljah. Izdelane so minimalistično, brez kakršnih koli modnih dodatkov. Dober ročaj za rolo, kvalitetna vodila in kvaliteten blank so karakteristike nove serije. Tokrat na voljo več različnih modelov, tudi v dolžini 10ft, ki ima posebej prilagojen-krajši ročaj za lažje odlaganje sistemov s čolna.

Od Cena 149,95 €

Korda Green Kaizen Spod

Kaizen Green Spod je spod palica, ki je nekoliko lažja od Platinum modela. V osnovi gre za podobno palico za katero bomo odšteli manj denarja. Spod palica v dolžini 12ft je odlična vsestranska palica za hranjenje na krajše in tudi daljše razdalje. Korda Green serija je ponudba najzmogljivejših palic po najbolj ugodnih cenah.

Od Cena 99,00 €

Daiwa Crosscast Carp XT

Kraparska palica v plemenitem minimalističnem dizajnu. Blanki iz HMC ogljikovih vlaken ponujajo ogromno rezerve, hitro odzivnost in užitek pri drilanju ribe. Model Crosscast XT je na voljo v treh različnih dolžinah (10ft, 12ft in 13ft). Nova linija pokriva vsa področja modernega krapolova. 10ft stalker carp bo prava izbira za ribolov na krajših razdaljah in s čolna. Z najmočnejšo in najdaljšo (3,5lb, 13ft) boste  premagovali velike razdalje. V dolžini 12ft in 3,5lb je po našem prepričanju najbolj najbolj univerzalna palica, s katero bo metanje različnega PVA materiala oravi izziv.  Ribolov pred vejami, v travi ali pred različnimi vodnimi ovirami zaradi velike rezerve ne bo težava!

Materiali: HMC+ karbon, EVA Shrink grip-ročaj, Seaguide DPS ročaj za rolo, Seguide Titanium Oxide rinke

Od Cena 99,00 €

Daiwa Vertice Carp

The Vertice carp rods offer premium components and a quality grade, which is exceptional among this price segment. The slim but powerful HMC+ carbon fiber blanks with tip action display excellent casting characteristics and offer plenty of reserves to combat even large carps during the fight. The quick resilience of these rods is especially important when the rig has to be placed accuratelly at the spod.

The handle is made of premium shrink tube and allows a safe grip also at very vigorous casts. The 12ft. and 13ft. models feature a 50mm starter guide, the 10ft. models are equipped with a 40mm starter guide.

  • HMC+® carbon fiber blank
  • Titanium oxide double leg guides
  • Shrink tube handle section
Od Cena 42,99 €

Daiwa Black Widow Carp XT

Daiwa Black Widow XT kraparske palice so najboljše razmerje med ceno in zmogljivostjo v seriji kraparskih palic DAIWA! Blanki iz HMC ogljivkovih vlaken so dobro uravnoteženi in so prepričljive akcije. XT serija je novost in v primerjavi s klasičnim modelom primernejša za ribolov na daljših razadaljah.

Rinke so iz titanovega oxida, ročaj palice pa iz kvalitetnega EVA materiala.

Od Cena 89,00 €

Pro Logic Avenger Extreme...


• Super Slim High Modular Carbon Blank
• 50mm SIC performance Guides (except 10ft model)
• 16mm Anti-Frap tip guide
• Black Anodise Inspire Reel Seat
• Abbreviated Handle
• AR-XD Playing/Casting Actions
• Combined Spod & Marker included within the range

Od Cena 93,90 €

Daiwa Crosscast Extension Carp

Novost za leto 2021

Raztegljiva kraparska palica Daiwa Crosscast. Pravi krapar ve, da je krapa potrebno zalezovati (stalking) in ne čakati.

To palico so naredili točno za.  Zaradi dolžine jo bodo uporabljali tudi tisti, ki svoje sisteme s čolni razvažajo do "Amerike" in nazaj.

Podroben opis in ostali podatki palice so spodaj levo.