Groundbaiti, briketi

Groundbaiti, briketi

Obstaja 20 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 20 izdelkov

Aktivni filtri

Od Cena 5,90 €

M Baits Partner Mix Mini

Partner Mix Mini je vnaprej pripravljeni-navlaženi mix sestavljen iz različnih peletov (tudi barvnih) in najkvalitetnejše ribje moke.  Sestava mixa je odlična podlaga za celodnevni ribolov, tako v hladnejšem ali toplejšem vremenu. Za še boljšo atraktivnost ima miks dodani stimulator teka in aromo. Partner mix je primeren za najzahtevnejša feeder tekmovanja. Lahko pa ga uporabimo tudi pri krapolovu kot dodatek spod mixu ali v PVA materialih.

Vsebina: 800gr


Od Cena 4,90 €

M Baits N-Butric Family...

Mnogi ribiči uporabljajo izdelke z masleno kislino (N-Butric) v toplejših vodah, vendar jih je dejansko možno uporabljati skozi celo sezono. Za učinkovit ribolov včasih rabimo krmo na osnovi smrdljivega materiala, zato so pri M Baits ustvarili pripravljeno/vnaprej navlaženo feeder mešanico z obilnim dodatkom maslene kisline. Po potrebi jo samo dovlažite. Mešanica je v osnovi mišljena z feeder ribolov, vendar jo lahko prav tako koristimo pri lovu rib s plovcem, v kraparskih spod mixih ali celo v PVA materialu!

Vsebina: 800gr


Od Cena 2,90 €

M Baits Fishing MIX

Večnamenska hrana, ki je še posebej priljubljena pri feeder tehniki. Izdelana je na bazi biskvita z dodanimi različnimi ptičjimi semeni in briketi. Hrana ima močan in aromatičen vonj, se odlično topi v vodi in je namenjena za vse vrste krapovcev. Hrana je primerna tudi za mešanje z različnimi hranami. Posebej dobro se obnese z ribjimi mešanicami!

Vsebina: 800gr

Cena 6,60 €

Marcel Van Den Eynde/Turbo...

Turbo Black je vsestranska hrana, ki je pravzaprav fantastična osnova/dopolnilo za vse vrste hran. Lahko se uporablja samostojno ali v kombinaciji z ostalimi hranami. Hrana je namenjena za tekoče in stoječe vode. Zaradi temne, črne barve je odlična za tekoče vode kjer ribe naravnost obožujejo to barvo.

Vsebina: 2kg

Cena 2,30 €

Marcel Van Den Eynde

TTX=stisnjena prešana koruza. Pri postopku stiskanja pride do temperature, ki neposredno vpliva na odličen okus. Na neki način postopek stiskanja mleto koruzo celo popraži. Postopek stiskanja ne vpliva samo na ojačitev okusa, ampak tudi delno razbije celulozo, kar pa za ribe pomeni enostavnejšo prebavo.

Hrana pri vlaženju tudi do 4x poveča svoj volumen. TTX je nepogrešljivi dodatek za lov na velike ribe. Je univerzalna hrana, ki se uporablja pri lovu rib s plovcem, krapariji in feeder tehniki.

Vsebina: 1kg

Cena 3,30 €

Marcel Van Den Eynde/Big Fish

Big Fish je hrana, ki je bila razvita skupaj z negdanjim evropskim prvakom Lucom Vercammenom. Že samo ima nam pove, da govorimo o hrani, ki je v osnovi narejena posebaj za privabljanje velikih rib. Uporabimo jo lahko na tekočih in stoječih vodah. Hrana ima večji delež grobih delcev, kar pa pomeni da bomo večje ribe dlje časa zadržali na našem krmišču.

Vsebina: 1kg

Cena 3,30 €

Marcel Van Den Eynde/Super...

Visoko proteinska hrana za vse vrste krapovcev. Lahko jo uporabljamo za feeder tehniko in za lov rib s plovcem. Vsebuje dober delež najkvalitetnejše ribje moke in različne stimulatorje teka.

Vsebina: 1kg

Cena 3,30 €

Marcel Van Den...

Ta hrana je že nekaj let v prodajnem programu in pridobiva izjemno popularnost. Hi Pro Carp je preprosta in sodobna vaba za krape, ki se lahko uporablja na različnih vodah. Hrana je proteinsko bogata, vsebuje veliko grobih delcev in je zato primerna tudi za lov večjih rib. Hrana je primerna za ribolov za lov s plovcem kot tudi s feeder tehniko.

Vsebina: 1kg


Cena 3,30 €

Marcel Van Den Eynde/Vijver...

Ta hrana je bila razvita za ribolov na stoječih vodah. Je enostavna za uporabo in številne namene. Hrana je zelo lahka in je primerna za uporabo v poletnem in tudi zimskem času. Marcel VDE se je z Vivjer rumeno (gell) hrano večkrat uspel uvrstiti v finale in leta nazaj postal belgijski prvak.

Hrana ima dobre plovne lastnosti in je primerna za ribolov v višjih vodnih slojih. Lahko jo uporabimo tudi kot talno vabo, toda takrat priporočamo, da jo mešate z zemljo v poljubnem razmerju. Hrana se tudi odlično obnese v kombinaciji z ostalimi VDE hranami.

Vsebina: 1kg

Od Cena 2,79 €

Marcel Van Den Eynde/Additive

TUTTI FRUTTI

Zelo bogat dodatek z močnim, prijetno sladkim in sadnim vonjem. Dodatek lahko dodate že na začetku pred vlaženjem hrane. Lahko pa ga dodajate že navlaženi hrani po potrebi. Lahko se uporablja tudi v kombinaciji s kostnimi črvi, casterji ipd. Primeren je za vrste rib, še posebaj za krape, saj vsebuje bogati delež eteričnih olj, ki jih krapi naravnost obožujejo.

Priporočena doza: 250gr/4kg hrane.

CARAMEL

Bogat dodatek z močnim, sladkim vonjem po karameli. Karamelo lahko vmešamo v različne vabe, jo dodamo v suho ali navlaženo mešanico. Koncentrat karamele je primeren za sve vrste rib, zlasti za ploščiča. Odlično se obnese z naslednjimi hranami: Record Silver, Gold Pro, Catch, tager..

Priporočena doza: 250gr/4kg hrane.

Cena 3,30 €

Marcel Van Den Eynde/...

Ribolov na rekah zahteva svoje pogoje in svojo konsistenco hrane. Zato je bil ustvarjen Formaggio, ki je močna hrana z veliko vsebnostjo sira in je posebej razvita za rečne ribe, zlasti za mrene in ogrice. Hrana je težka in zelo dobro lepi. Za globlje reke in močnejše tokove priporočamo, da jo mešate z zemljo v poljubnem razmerju.

Vsebina: 1kg


Cena 3,30 €

Marcel Van Den...

Na željo in nasvet angleških ribičev je nastala Expanda serija. Mešanica vsebuje veliko drobljenih različnih expander briketov in najkvalitetnejšo ribjo moko. Expanderji so peleti, ki se ob stiku z vodo razširijo (postanejo večji in lažji), kar bo vplivalo na večji volumen hrane.  Še posebej  krapi obožujejo tovrstne mešanice in tudi druge ribe, kot so: linji, babuške in tudi morske ribe.  Hrano lahko uporabljamo samostojno ali v kombinaciji z ostalimi hranami.

Vsebina: 1kg