Hrana za feeder in tekmovalni ribolov

Hrana za feeder in tekmovalni ribolov

Obstaja 75 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 75 izdelkov

Aktivni filtri

Cena 7,39 €

Sonubaits Green Fishmeal

"Zelena" ribja moka, je fino predelana, nato presejana zasnovana hrana za krape. Hrana je popolna za komercialni ribolov, za večja jezera in tudi reke. Vsebuje precejšnji delež kvalitetne LT ribje moke, ki je izredno topna in dobro prebavljiva, spirulino (za zeleno barvo), piščanji protein, ribje olje in še in še.. Hrana ima tudi dobre vezivne sposobnosti in je primerna za feeder ribolov in klasični način z lovom na plovec. Uporabljamo jo lahko samostojno ali v kombinaciji z ostalimi hranami. Vsebuje tudi različne stimulatorje teka.

Vsebina: 900gr


Od Cena 6,29 €

Sonubaits Expander Pellets

Sonubaits Pro Expanders peleti ne potrebujejo nobene črpalke za ustvarjanje popolnega ekspanzijskega peleta! Preprosto vzemite željeno količino briketov in jih prelijte z vodo, nakar pustite vseskupaj stati skozi noč. Pred ribolovom boste imeli popolne in optimalno navlažene brikete. Briketi so popolnoma naravni, vsebujejo ribje moke in olja. Lahko jih po želji obdelate tudi z različnimi atraktorji. Atraktor se lahko doda vodi v predpripravi ali naknadno po briketih.

Vsebina: 500gr

Od Cena 6,29 €

Sonubaits Stiki Method Pellets

Stiki  Method Pellets imajo posebno vezivo, ki se ob stiku z vodo aktivira in povzroči, da se peleti zlepijo drug na drugega. Ob padcu obtežilnika v vodo, se peleti hitro odprejo in takoj pričnejo oddajati atraktorje. Vsebujejo viskoko prebavljivo ribjo moko in ribje olje, kar daje veliko atraktivnost za krapa, ploščiča in ostale ribe. Briketi  so odlična izbira za vse temperature in letne čase. Na voljo so v različnih okusih: Salted Caramel, Fin Perfected, Krill&Squid, Banoffee, Choco&Orange, Power Scopex...

Vsebina: 650gr
Premer: 2mm

Od Cena 6,49 €

Sonubaits Hookable Expander...

Sonubaits Pro Expanders so prevzeli svet vab, odstranili potrebo po črpalki. Sedaj predstavljajo že pripravljeno različico briketov za tiste, ki imate radi vnaprej pripravljene vabe, vabe, ki so pripravljene za uporabo v vaši torbi.

Na voljo so v velikostih 6 mm in 8 mm v številnih vaših najljubših okusih. Zahvaljajoč proizvodnemu procesu so predpripravljeni briketi enostavni za natikanje na trnek. Briketi so primerni tudi za feeder tehniko. Vsebujejo ribje moke in kvalitetna olja.

Vsebina: 100gr

Cena 3,39 €

Marcel Van Den Eynde...

Visoko proteinska hrana z okusom jagode je namenjena za lov vseh krapovcev. Lahko jo uporabljamo za feeder tehniko in za lov rib s plovcem. Vsebuje dober delež najkvalitetnejše ribje moke in različne stimulatorje teka.

Vsebina: 1kg

Cena 5,39 €

Sonubaits Fin Perfect Feed...

Obstaja več različnih načinov za pripravo briketov. Fin Perfect briket enostavno namočite za dve minuti, odcedite vodo z njih, nato so približno po 30 minutah primerni za uporabo. Med ribolovom priporočamo, da jih vsake toliko časa pretresete sa s tem zagotovite da je voda v njih enakomerno porazdeljena. Briketi vsebujejo visoko prebavljivo ribjo moko z dodano majhno količino ribjega olja. Briketi so popolni za vsako vodo, zlasti za vode, ki so polne s krapi.

Vsebina: 650gr

Premer: 2mm


Cena 7,39 €

Sonubaits Halibut Pellets...

Halibut pelleti z okusom sira in česna so idealni za privabljanje mren, krapov in klenov. Uporabimo lahko suhe za krmljenje, lahko jih zmeljete in dodate k hrani kot aromatičen dodatek, lahko se tudi uporabljajo za feeder ribolov. 
Priprava: na pelette nalijte vodo in jih pustite 30minut, da vpijejo vodo. Premešajte jih vsakih 5 minut, da se voda enokomerno vpije v pellete tako jih boste lahko stisnili v method modul ali naredili majhne kepice za hranjenje s pole cupom. 

Vsebina: 900gr
Premer: 3mm

Cena 3,59 €

Marcel Van Den Eynde Super...

Super Roach je hrana za privabljanje rdečeok in rdečeperk. Hrana dobro lepi in je srednje teksture. Uporabljamo jo lahko na mirnih in tekočih vodah. 
Primer recepture: 

2kg super roach
1kg gol pro
250 gr roach special
2kg zemlje 


Vsebina: 1kg

Cena 5,99 €

Marcel Van Den Eynde Elite...

Pri podjetju Marcel Van den Eynde so se odločili, da bodo naredili najbolj vsestranski pelet in uspelo jim je. Elite pelleti so univerzalni saj jih lahko uporabljamo za klasično hranjenje s fračo, pole cupom in pole potsom, lahko jih namočimo in brez, da uporabimo vakuumsko črpalko dobimo odlične expanderje za na trnek oziroma soft hook pellet. 
Nekaj nasvetov za uporabo teh vsestranskih pelletov: 
1. namočite jih v gazirano mineralno vodo in dobili boste odličen expander pellet
2. na 50gr elite pelletov dodajte 1 zamašek liquida v vodo po vaši želji in dobili boste okus peleta po vaši želji 
3. v kolikor vam elite pelleti ostanejo oziroma jih niste porabili jih ne zavrzite, pokrijete jih z vlažno papirnato brisačo in v hladilniku vas bodo počakali do naslednjega ribolova 

Vsebina: 900gr

Cena 3,59 €

Marcel Van Den Eynde Hi Pro...

Hi Pro Carp Wit vsebuje veliko beljakovin, je grobe teksture in je bolj svetle barve. Ima prijeten okus po tutti frutti-ju. Hrano lahko uporabljamo v mirnih kot tudi v tekočih vodah. Zaradi grobe teksture vam priporočamo, da hrano namočite 4 ure pred uporabo, saj grobi delci dlje časa vpijajo vlago. 
Hrana se odlično obnese v kombinaciji z naslednjimi hranami: Gold Pro Bream, Catch, Vivjer Etang, Big Fish in priljubljenim tager-om. 

Vsebina: 1kg

Cena 6,19 €

Marcel Van Den Eynde Sticky...

Mešanica skrbno izbranih peletov je odlična izbira saj so ribiči v različnih letnih obdobjih imeli odlične rezultate le na določene pelete. Ravno iz tega razloga se je ekipa Marce Van Den Eynde odločila, da bo naredila mešanico favoriziranih peletov. 
Peleti so preprosti za uporabo, le namočite jih z vodo ali poljubnim liquidom in že ste pripravljeni na lov velikih krapov. 

Vsebina: 900gr