Dipi, boosterji, spreji…

Dipi, boosterji, spreji…

Obstaja 8 izdelkov.

Prikazujem 1-8 od 8 izdelkov

Aktivni filtri

Od Cena 5,99 €

Marcel Van Den Eynde/Magic...

Enostavna uporaba in izjemna atraktivnost, to je magic spray. Magic spray se uporablja za dodajanje atraktivnosti hrani, koruzi, konoplji, zemlji ali kostnim črvom. 

Roach Magic Spray: se uporablja za privabljanje rdečeok in platnic. Ima sladkast vonj na osnovi mandlja 

Brasem Magic Spray: se uporablja za privabljanje ploščičev in ima vonj po sladki karameli. Namig: odlično se poda k mletim briketom (tager) za lov krapov in babušk. 

Vsebina: 100ml

Od Cena 4,99 €

VDE Liquid Aroma 500ml

Tekoči dodatki Marcel Van Den Eynde so bogati s kvalitetnimi aromami in se odlično obnesejo v kombinaciji z različno praškasto hrano. Vsebujejo tudi kvalitetna sladila, ki dodatno obogatijo hrano. Dodatki v osnovi niso premočni zato jih težje predoziramo. Doza je odvisna od lastnega prepričanja. Priporočamo, da vse VDE tekoče dodatke zmešate z mlačno vodo nato pa dodate k hrani. Na voljo v različnih okusih: Bream, Roach, Brasem, Big Fish, Melasse, Caramel, Sweet Bream.

Vsebina: 500ml

Od Cena 3,90 €

M Baits Activator Syrup/250ml

Gostejša tekočina na bazi glukozno fruktoznega sirupa z dodanim ojačevalcem apetita in aromo. Formulirana je tako, da jo zlahka prelijete po kateri koli krmi ali briketih. Uporabljamo jo lahko za različne načine ribolova: kraparija, feeder ali lov rib s plovcem.

Vsebina: 250ml

Od Cena 2,79 €

Marcel Van Den Eynde Additive

TUTTI FRUTTI

Zelo bogat dodatek z močnim, prijetno sladkim in sadnim vonjem. Dodatek lahko dodate že na začetku pred vlaženjem hrane. Lahko pa ga dodajate že navlaženi hrani po potrebi. Lahko se uporablja tudi v kombinaciji s kostnimi črvi, casterji ipd. Primeren je za vrste rib, še posebaj za krape, saj vsebuje bogati delež eteričnih olj, ki jih krapi naravnost obožujejo.

Priporočena doza: 250gr/4kg hrane.

CARAMEL

Bogat dodatek z močnim, sladkim vonjem po karameli. Karamelo lahko vmešamo v različne vabe, jo dodamo v suho ali navlaženo mešanico. Koncentrat karamele je primeren za sve vrste rib, zlasti za ploščiča. Odlično se obnese z naslednjimi hranami: Record Silver, Gold Pro, Catch, tager..

Priporočena doza: 250gr/4kg hrane.

Nadaljevanje v opisu...

Od Cena 17,99 €

Mainline Smart Liquid

Smart liquid je veliko več kot tekočina, krma in veliko več kot tekoči atraktor. Smart liquid je "inteligenten"! Liquid ob stiku z vodo katalizira ( beljakovinske mulekole ), nastane kemična reakcija, ki se širi vertikalno po vodi. Prav ta kemična reakcija tista, ki jo krap odlično zazna. V osnovi je zelo gost dodatek, ki ga lahko nanesemo na boile, feeder hrano, brikete, skratka na vso vrsto hrane. Liquid ne topi PVA materiala. Na voljo je v 250ml embalaži in šestih različnih okusih.

Od Cena 8,90 €

VCB liquids

Predstavljamo vam naše liquide, ki so kompatibilni z našo serijo boil kot tudi z ostalimi. Lahko jih uporabljamo za na spod mix, kot dodatek šipki hrani ali celo za dip.

Kitchen SPICE

Osnova Kitchen SPICE liquida je CSL. Temu legendarnemu fermenitiranemu atraktorju smo dodali paprikino olje, papriko v prahu in aromo česna. 

Pink GLM

Pink GLM liquid je zelo atraktiven liquid, katerega glavna sestavina je glukozno fruktozni sirup. Za večjo atraktivnost v hladni vodi smo mu dodali N-butrično kislino, mleko v prahu in GLM v prahu.

Retarded CHICKEN

Retarded CHICKEN je najgostejši iz družine naših tekočin. Njegova baza je melasa, ki pa smo ji dodali jetra v prahu, super birdfood in Chicken aromo.