Hrana za krapolov

Hrana za krapolov

Obstaja 44 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 44 izdelkov

Aktivni filtri

Cena 29,90 €

Salty Sardon 5kg

! AKCIJA !

Spomladi, ko se voda začne segrevati, živež v njej pa se prebuja, krapom ponudite izredno topno boilo Salty Sardon.

Na osnovi LT ribje moke (20%), surovih sardel in inčunov (9%), robin reda(3%), konoplje (7%) in ptičje hrane, smo ustvarili idealno boilo za prehodna obdobja. Naj vas ne zavedemo, seveda boila odlično dela tudi poleti, vendar svoj potencial uresniči prav ko temperatura vode ni idealna, torej takrat, ko je izbira prave vabe kritična za končni uspeh.

Češnja na torti sta konopljino ter lososovo olje, ki boilo povzdigneta na višjo raven.

Salty Sardon boila je zaradi svoje topnosti idealna za krmljenje, visoka hranilna vrednost pa omogoča, da je Salty Sardon odlična lovna boila tam, kjer so krapi najprevidnejši.

Cena je za 5kg.

Dimenzija: 20mm

Cena 11,00 €

VCB Retarded Chicken

S to boilo nam je uspelo združiti tri ključne lastnosti (skoraj) popolne vabe za krapa: s kombinacijo ribjih in piščancjih beljakovin in maščob smo ji dali zelo dobro PREHRAMBENO VREDNOST, z dodatkom Fermenta in ptičje hrane je bojla za krapa bistveno lazje PREBAVLJIVA, hkrati pa dajo mleta semena bojli poroznejso strukturo, kar skupaj s primerno aromo in tekočimi - in atraktorji v prahu pripomore k temu, da je bojla za krapa ATRAKTIVNA in jo hitro zazna kot vir hrane. Za piko na i smo dodali tudi Curry.  To zagotovo ni edina bojla na tržišču s temi lastnostmi, je pa ena redkih, kjer je razmerje teh lastnosti tako optimalno, hkrati pa je bojla tudi stroškovno v dometu vsakega resnega kraparja.

Cena je za kilogram.

Od Cena 3,90 €

VCB Method Mix

Very Carpy baits method mix. Idealna hrana za feeder ribolov in plovčkanje. Hrana je primerna tudi za dodajanje k spod mixom, za v PVA material. Skratka, univerzalna zadeva, ki je kompatibilna z našimi boilami, pop upi, peleti, prelivi in ostalo hrano.

Vsebina: 1kg

Od Cena 3,50 €

VCB Feeder Pellets

Briketi namenjeni feeder tehniki. Lahko jih uporabljamo tudi pri krapariji, za PVA sisteme, za plovčkanje. Skratka, univerzalna zadeva.

Vsebina: 500gr

Od Cena 2,99 €

VCB Wafters 8/10mm

Za vse ljubitelje feeder tehnike predstavljamo serijo kritično balansiranih vab - Wafterjev. Prihajajo v dveh oblikah, klasični in dumbell, dimenzij 8 in 10mm. Wafterji odlično kompletirajo našo serijo soft method mixov. Najpomembneje pa je, da se po sestavi močno približajo boilam iz našega programa. Kaj vam to pove? Da s kvaliteto nismo skoparili!

Kitchen SPICE: Krill moka, paprika olje, robin red, sladilo + garlic aroma. Brez barvil.

Squid PLUM: Squid moka, N-Butric, sladilo + Squid aroma.

Pink GLM: GLM, N-Butric, sladilo + aroma jagode in slive.

Tweety: Mleko v prahu, sladilo, N-Butric + aroma čokolade in oranže.

Pineapple & Banana (Pop-UP), N-Butric, sladilo, GLM + aroma ananas in banana.

Vsebina: 25gr

Od Cena 3,50 €

VCB Soft Method Mix

Soft method mix je navlažena vnaprej pripravljena krma. Namenjena predvsem feeder ribolovu. Lahko jo uporabljamo tudi za pva, spod mixe in ostale namene.

Vsebina: 500gr

Cena 10,50 €

VCB Squid Plum

Predstavljamo našega modrega prijatelja, Squid&Plum boilo. Namerno nenavadna barva naše nove kroglice odstopa od vseh krapu znanih hranil. Še posebej na vodah z obilico pritiska je barva lahko tisti faktor, ki vam bo prinesel več krapov kot pri konkurenci. Kompleksna sestava boile je pri nas že standard, tudi pri boili Squid&Plum s kvalitetnimi sestavinami nismo skoparili:

- Squid moka

- Lt ribja moka

- Predigested ribja moka

- Nectarblend

- Brocacell

- Konoplja

- N-butric

.....

Boila je na voljo v 18 in 22mm. V komentar zapiši željeno dimenzijo.

Pakiranja:

-1kg

-2,5kg

-5kg

Cena je za kilogram.

Cena 10,00 €

VCB Kitchen Spice HOT

Vsi, ki ste odlovili kakšno ribičijo z Kitchen Spice boilo veste, da je naša komercialno najuspešnejša boila izredno vsestranska in lovna, ne glede na letni čas in vrsto vode.

Modernejša različica Kitchen Spice Hot, kateri smo dodali pivski kvas, čili in predigested ribjo moko je le izboljšana in v teoriji kvalitetnejša kroglica od klasične variante.

Cena je za kilogram.

Boile so na razpolago v 18 in 22mm

Cena 11,00 €

VCB Mojster Nekrep

Mojster Nekrep boila je nadgradnja vseh klasičnih monster crab boil - okusa, ki se je v svetu kraparije zasidral kot večna klasika. Prava boila, ki bo na prelomu poletja v jesen poskrbela za številne bajse na vaših blazinah. Boila je izredno atraktivna, takoj boste opazili obilico krilla v njeni sestavi, ki kar bije iz kroglice.

Posebna sestavina boile je belanchan, po domače fermentirani raki v kombinaciji s pivskim kvasom.

Cena 11,50 €

VCB Carp Steak boiles

Ponosno predstavljamo našega paradnega konja in najboljšo boilo, ki smo jo kadarkoli  ustvarili boilo Carp Steak. Sestava boile je kompleksnejša od ostalih iz našega programa, vsebuje pa različne moke živalskega izvora, proteine, cele larve, tekoča jetra, žuželke, lososovo in paprikino olje + nekaj beef arome. Boila Carp Steak je tudi brez barvil, oranžna je zaradi paprikinega olja.

Tokrat v ponudbi izboljšani recept!

Cena je za kilogram.

Izbirate lahko med 18 in 22mm.

V komentar zapiši željeno dimenzijo.

Izkoristi popust ob nakupu večje količine boilijev!

Od Cena 4,00 €

Black Halibut

Briket je bogat z ribjo moko in ribjim oljem. Lahko ga uporabljamo tudi kot vabo na lasu.

Odlična vaba za toplo vodo!

Uporabimo ga tudi lahko kot vabo za soma.

Briket je potopen.

Pakiranje: 1kg