Hrana za krapolov

Hrana za krapolov

Obstaja 35 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 35 izdelkov

Aktivni filtri

Cena 11,00 €

VCB Mojster Nekrep

Mojster Nekrep boila je nadgradnja vseh klasičnih monster crab boil - okusa, ki se je v svetu kraparije zasidral kot večna klasika. Prava boila, ki bo na prelomu poletja v jesen poskrbela za številne bajse na vaših blazinah. Boila je izredno atraktivna, takoj boste opazili obilico krilla v njeni sestavi, ki kar bije iz kroglice.

Posebna sestavina boile je belanchan, po domače fermentirani raki v kombinaciji s pivskim kvasom.

Cena 11,00 €

VCB Carp Steak boiles

Ponosno predstavljamo našega paradnega konja in najboljšo boilo, ki smo jo kadarkoli  ustvarili boilo Carp Steak. Sestava boile je kompleksnejša od ostalih iz našega programa, vsebuje pa različne moke živalskega izvora, proteine, cele larve, tekoča jetra, žuželke, lososovo in paprikino olje + nekaj beef arome. Boila Carp Steak je tudi brez barvil, oranžna je zaradi paprikinega olja.

Tokrat v ponudbi izboljšani recept!

Cena je za kilogram.

Izbirate lahko med 18 in 22mm.

V komentar zapiši željeno dimenzijo.

Izkoristi popust ob nakupu večje količine boilijev!

Od Cena 2,79 € −30% Cena normalno 3,99 €

Meleg Bait Soft Pellet, 800gr

Navlaženi, vnaprej pripravljeni peleti, ki jih lahko stisnemo v košarico, podkvico ali pa uporabimo kar za v PVA vrečko.

Cena 13,99 €

Mainline Spod & PVA Pellet Mix

V posodici so peleti različnih dimenzij. Lahko jih uporabljamo za feeder tehniko, prosto krmljenje ali pa jih enostavno stlačimo v PVA material.

Vsebina: 2kg

Cena 9,00 €

VCB Glm boiles

Poznavalcu prehrane rib je izraz GLM znan,kot ena najboljših izbir pri sestavi boil. Green lipped mussel je sinonim za naravno hrano krapa, mi pa smo se odločili, da v boilo damo toliko GLM ekstrakta, kot ga nima skoraj noben drugi proizvajalec na trgu. Tudi ta boila je brez arom, na osnovi ribjih mok ter GLM moke, v najkvalitetnejših boilah pa ne gre brez N-butrica + lososovega olja.


Cena je za kilogram.


Boile so 22mm.


Cena 9,00 €

VCB Pink Glm boiles

Med klasiki naših produktov je zagotovo boila Pink GLM. V začetku našega popotovanja izdelave priboljškov za krape, smo ustvarili čisto prvi Very Caryp Baits prodajni hit. "Sprana" roza barva in kar 4% Glm-ja, sta leta 2018 obnorela krape in naše tržišče.

Od takrat smo boilo dodelali in perfekcionirali: LT moka, Predigested ribja moka, konoplja. GLM, N-Butric, nectarblend, lososovo olje,aroma slive ter kanček arome jagode.

Najkvalitetnejše sestavine za najboljši uspeh!

Rok uporabnosti: 17.08.2022

Cena je za kilogram.

Izbirate lahko med dimenzijama 18 in 22m. V komentar zapiši željeno dimenzijo!

Cena 9,00 €

VCB Kitchen Spice boiles

Naš lanski prodajni hit, Kitchen Spice boila je sestavljena iz najpreprostejših sestavin »domače« kuhinje. Po prvem stiku z boilo je takoj jasno, da prevladuje česen, dodano pa je še ogromno robin reda, konoplje in nekaj malega krill moke. Boila je popolnoma brez arom, na osnovi ptičje hrane z dodatkom lososovega in paprikinega olja.

Poleg boile pa ponujamo tudi Kitchen Spice liquid!

Cena je za kilogram.

Izbirate lahko med dimenzijami 14, 18 in 22m.

V komentar zapiši željeno dimenzijo.