Hrana za krapolov

Hrana za krapolov

Obstaja 44 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 44 izdelkov

Aktivni filtri

Cena 5,39 €

Sonubaits Fin Perfect Feed...

Obstaja več različnih načinov za pripravo briketov. Fin Perfect briket enostavno namočite za dve minuti, odcedite vodo z njih, nato so približno po 30 minutah primerni za uporabo. Med ribolovom priporočamo, da jih vsake toliko časa pretresete sa s tem zagotovite da je voda v njih enakomerno porazdeljena. Briketi vsebujejo visoko prebavljivo ribjo moko z dodano majhno količino ribjega olja. Briketi so popolni za vsako vodo, zlasti za vode, ki so polne s krapi.

Vsebina: 650gr

Premer: 2mm


Cena 7,39 €

Sonubaits Halibut Pellets...

Halibut pelleti z okusom sira in česna so idealni za privabljanje mren, krapov in klenov. Uporabimo lahko suhe za krmljenje, lahko jih zmeljete in dodate k hrani kot aromatičen dodatek, lahko se tudi uporabljajo za feeder ribolov. 
Priprava: na pelette nalijte vodo in jih pustite 30minut, da vpijejo vodo. Premešajte jih vsakih 5 minut, da se voda enokomerno vpije v pellete tako jih boste lahko stisnili v method modul ali naredili majhne kepice za hranjenje s pole cupom. 

Vsebina: 900gr
Premer: 3mm

Cena 6,19 €

Marcel Van Den Eynde Sticky...

Mešanica skrbno izbranih peletov je odlična izbira saj so ribiči v različnih letnih obdobjih imeli odlične rezultate le na določene pelete. Ravno iz tega razloga se je ekipa Marce Van Den Eynde odločila, da bo naredila mešanico favoriziranih peletov. 
Peleti so preprosti za uporabo, le namočite jih z vodo ali poljubnim liquidom in že ste pripravljeni na lov velikih krapov. 

Vsebina: 900gr

Cena 6,19 €

Marcel Van Den Eynde Sticky...


Van Den Eynde Method Sticky Pellets so odlična izbira za lov z feeder method tehniko. Prednost sticky pellet-ov je v pripravi, saj jih samo poškropimo z vodo v katero lahko po želji dodamo različne liquide ali arome in že so pripravljeni za lov. Kljub temu, da ohranijo svojo obliko jih lahko stisnemo v kepo, feeder kletko ali method modul. 
Vsekakor so primerni tudi za krmljenje s pole cupom ali pole pots-om. 

Vsebina: 900gr


Cena 3,00 €

Coppens tager

Mleti briketi Coppens. V zadnjih letih zelo priljubljen dodatek k hrani ali pa kot osnovna hrana. Tekmovalci na raznih prvenstvih ga uporabljamo predvsem za privabljanje večjih rib na stoječih vodah. Zelo priljubljen je tudi pri ostalih ribičih. Nekoliko manj veže kot Tager Mix iz naše ponudbe. 

Priporečena receptura: 
0,5kg tager mix
0,5kg coppens
2kg zemlje

Vsebina: 1kg

Cena 2,90 €

Tager Mix

Tager je mešanica različnih kvalitetnih briketov iz ribjih mok z raznolikim aminokislinskim profilom.  Mešanica je nastala na podlagi dolgoletnih izkušenj in testiranj našega tekmovalca Pavlič Žiga na tekmah, kjer se lovijo krapi in babuške. Mešanica je primerna za ribolov na različnih vodah in tudi kot dodatek na tekočih vodah. Mix je v osnovi lepljiv in ne rabi dodatnega veziva. Nasvet: Primeren je za mešanje tudi za zemljo v razmerju 1:1 v toplejših vodah ter 2(zemlja):1(mix) v hladnejših vodah.

Vsebina: 1kg

Od Cena 4,99 €

VDE Liquid Aroma 500ml

Tekoči dodatki Marcel Van Den Eynde so bogati s kvalitetnimi aromami in se odlično obnesejo v kombinaciji z različno praškasto hrano. Vsebujejo tudi kvalitetna sladila, ki dodatno obogatijo hrano. Dodatki v osnovi niso premočni zato jih težje predoziramo. Doza je odvisna od lastnega prepričanja. Priporočamo, da vse VDE tekoče dodatke zmešate z mlačno vodo nato pa dodate k hrani. Na voljo v različnih okusih: Bream, Roach, Brasem, Big Fish, Melasse, Caramel, Sweet Bream.

Vsebina: 500ml

Cena 10,90 €

VCB Pineapple Boilies

Pineapple je boila, ki ne vsebuje nobenih mesnih mok živalskega izvora. Gre za čisto birfood boilo, katero smo zvrhali z atraktorji in sestavinami, ki so primerne za najhladnejšo vodo. Zaradi skrbno izbranih in topnih sestavin je boila lahko prebavljiva in primerna tudi za toplo vodo in kratke-atraktivne ribolove.

Glavne sestavine boile so: vitamelo, nectarblend, super birdfood, različna eterična olja, pivski kvas in še in še...

Izkoristi popust ob naročilu večje količine boil!

Ob nakupu:

5kg+: 9,90€/kg

10kg+: 9,40€/kg

15kg+: 8,90€/kg

Boila je na voljo v 18mm.

Od Cena 6,90 €

VCB Pop-Ups

Po našem prepričanju so POP-Upi ene izmed boljših, če ne najboljših vab za krapa. Ogromno časa in predanosti smo porabili ravno pri ustvarjanju popolnih plavajočih kroglic. Kljub številnim napakam, ki so se pripetile na začetku, danes lahko ponosno povemo, da smo ustvarili izjemne POP-upe, ki so zelo plovni, kar pa je še bolj pomembno, so kompatibilni tudi z našimi boilami. Veliko proizvajalcev svoje pop upe le nabije z aromo, mi pa smo mnenja, da je kvalitetna izbira mok (GLM, Liver, Betain ipd, N-butric ipd.)  in dodatkov prav tako, če ne še bolj pomembna kot pri boilah.

Dimenzija: 18mm

Vsebina: 50gr

Od Cena 5,90 €

M Baits Partner Mix Mini

Partner Mix Mini je vnaprej pripravljeni-navlaženi mix sestavljen iz različnih peletov (tudi barvnih) in najkvalitetnejše ribje moke.  Sestava mixa je odlična podlaga za celodnevni ribolov, tako v hladnejšem ali toplejšem vremenu. Za še boljšo atraktivnost ima miks dodani stimulator teka in aromo. Partner mix je primeren za najzahtevnejša feeder tekmovanja. Lahko pa ga uporabimo tudi pri krapolovu kot dodatek spod mixu ali v PVA materialih.

Vsebina: 800gr


Od Cena 6,90 €

M Baits Soluble Hook...

Nekuhana (soluble) boila nam nudi rešitev v situaciji, ko potrebujemo maksimalno atraktivnost na lasu. Uporaba take boile je lahko na tekmovanjih ali v hladni vodi ključnega pomena. Boila se raztobi v 2-3 urah ( odvisno od temperature vode ). Boila je do konca izsušena, saj je na ta način tudi skonzervirana, zato priporočamo da jo prevrtate preden jo daste na las.

Vsebina: 150gr

Dimenzija: 22mm