Ribiške palice

Ribiške palice

Obstaja 48 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 48 izdelkov

Aktivni filtri

Od Cena 209,00 €

Westin W4 Powerlure 2Nd

Vse Westin palice so narejene iz visokokakovostnih japonskih vlaken Toray. Omenjeni blanki nam dajejo veliko občutka pri zaznavanju prijemov in dovolj moči za borbo z največjimi ribami. Akcija palice je hitra in bo primerna za vse načine vijačenja.

Oprema:

Vodila: Seguide LTS

Ročaj za rolo: Fuji VSS

Blank: Toray 1k carbon

Ročaj palice: kvaliteten EVA material


Od Cena 299,00 €

Westin W6 Streestick

W6 Streetstick je kot nalašč za ribolov v urbanih okoljih, majhnih jezerih, rekah in pristaniščih. Palica je srednje hitre akcije in je primerna za lov s silikonskimi vabami, voblerji, blestivkami in podobnimi. V osnovi gre za produkt višje kakovosti, ki je opremljen s Fuji sic vodili, Fuji SKSS ročajem za rolo in kvaliteno EVA peno na ročaju

Blank: Toray

Od Cena 149,00 €

Westin W3 Seabass

Seabass palica 2 generacije je palica, ki izpolnjuje zahteve sodobnega lovca na brancine. Palica je hitre tip akcije z veliko rezerve v hrbtenici. Vrhunska Toray vlakna so razlog izredno majhne teže. Palica nudi elegatno zaznavanje prijemov in odlične karakteristike pri utrujanju ribe. Palica je primerna za ribolov z obale ali čolna. Vodila so nekoliko manjša, vendar bodo posledično vaši meti v pristaniščih med čolni oz. tam kjer rabite precizne mete najbolj natančni.

Palica je opremljena z naslednjo opremo:

Vodila: LTS

Ročaj za rolo: VSS

Blank: Toray (ojačan z 1k karbonom)

Ročaj: Premium EVA

Teža:

250cm/12-42gr: 152gr

273cm/12-42gr: 156gr

300cm/12-42gr: 157gr

Od Cena 319,00 €

Westin W6 Powerstick

W6 Powerstik je lahko vsestranka palica, ki ustreza zahtevam sodobnega ribiča. Palica je polne moči zaradi vrhunskih karbonskih vlaken Toray. S to palico boste zaznali najnežnejši prijem, občutek pri borbi z ribo pa bo fenomenalen. Palica je v osnovi in dizajnu namenjena vijačenju na morju. Ustrezna je za spin z obale ali  za spin s čolna. Akcija palice celo dopušča vertikalni ribolov z jiggi. V akciji 10-50gr bodo ciljne ribe: brancini, strelke, palamide in podobne. Prav tako je palica primerna za vijačenje v sladki vodi na ščuko, smuča in ostale.

Oprema:

Vodila: Fuji K SIC

Ročaj za rolo: Fuji VSS

Blank: Toray

Ročaj: EVA material višji rang

Teža:

213cm/15-60gr: 175gr

220cm/7-35gr: 139gr

250cm/10-50gr 196gr

Cena 99,00 €

Maver Levia Pellet Waggler...

Posebej zasnovana palica za tehniko waggler ali za ribolov takoj za robom. Levia v dolžini 11ft (330cm) je palica iz dveh sekcij in je primerna za lov krapov in manjših rib.

Dolžina: 11ft (330cm)

Teža: 182gr

Od Cena 159,00 €

Westin XtremeTeez

Serija Xtremeteez izhaja iz znane serije Powerteez, lahko bi rekli, da na neki način gre za nadgradnjo. Glavna razlika med njima je to, da je Xtremeteez še močnejša (30-100gr) palica, posledično še hitrejša! Njeni glavni namen je vseeno malce drugačen, namreč to je palica, ki je namenjena za lov z večjimi vabami, tudi do 27cm!

Na voljo je v treh različnih dolžinah: 225cm, 255cm in 275cm. V dolžini 275cm bomo odlično z njo lovili z obale, dolžina 225cm bo prava poslastica za čoln in manjše vode. Različica 255cm pa bo po naših izkušnjah tista, po kateri se bo najbolj povpraševalo, saj je to dolžina, ki je najbolj univerzalne narave.

Palica je zaradi svoje trdote zelo primerne tudi za lov z jerki in podobnimi vabami!

Ročaj za rolo: SKS

Vodila: LTS

Blank: Toray

Ročaj: premium EVA material

Od Cena 179,00 €

Maver Evanon Feeder Rods

Izdelki pod imenom Evanon pri Maverju veljajo za izdelke najboljše kakovosti. Evanon feeder serija ima 8 različnih palic z različnimi konicami, različno akcijo in različno dolžino. Palice v dolžini 10 in 11ft so dvo-delne, ostale so tro-delne. Izdelane so iz Toray karbona in opremljene s Fuji Fazlite vodili.

Tehnični podatki:
10ft/akcija: 0-50gr/teža: 139gr
11ft/akcija: 0-60gr/teža: 144gr
12ft/akcija: 0-90gr/teža: 175gr
 
Od Cena 229,00 €

Maver Invincible Bolo

Invincible bolo je najboljše prodajan, močan in vsestranski bolo, ki so ga kdajkoli razvili v podjetju Maver (Reglass). Izdelan je iz japonskih karbonskih vlaken Mitsuhubishi in opremljen z vodili Fuji Fazlite.

Bolognez je na voljo v različnih dolžinah od 4 do 7m.

Tehnični podatki:

4m: 189gr/Lift power: 3kg

5m: 241gr/Lift power: 3kg

6m: 301gr/Lift power: 3kg

7m: 365gr/Lift power: 3kg


Od Cena 137,90 €

Daiwa Aqualite Z Float

Optimalno uravnotežene palice serije Aqualite Z float se od znane serije Aqualite float razlikujejo poleg optimiziranih lastnosti v nekoliko trši hrbetenici in tanjših premerih blanka. Blanki iz visokomodulnih karbonskih vlaken so izjemno lahki in se odlično podajo v roki. Zelo lahka in kvalitetna vodila (rinke) Seaguide spodbujajo neverjetno odzivnost (z malo spomina) blanka palice. Inovativno oblikovan ročaj za rolo Seaguide Alien je zaradi svoje ergonomske oblike izjemno udoben in omogča dober oprijem. Tanek ročaj iz visokokakovostne AAA plute že na prvi pogled pokaže, da so palice višjega kakovostnega razreda.


Od Cena 199,00 €

Westin W4 Finesse T&C

W4 2ND = Druga generacija = Lažja, boljše zbalansirana in estetsko dovršena.

Primarno gre za palico, ki je namenjena Texas in Carolina tehniki (T&C). Zaradi hitre akcije se palica odlično obnese tudi za vodenje silikonskih vab, voblerjev kot tudi ostalih vab.

Podatki o palici:

Ročaj: Fuji SKS

Rinke: SeaGuide Marine Grade

Blank: Toray/1K Wowen Carbon

Cena 129,00 €

Westin W3 Dropshot 2Nd

Ljubiteljem dropshot tehnike predstavljamo serijo W3 druge generacije. Za dropshot palico so značilne naslednje karakteristike:

- močna hrbtenica

- mehak špic za boljšo detekcijo griza in vodenje vabe

- dvodelni SKS ročaj za boljšo detekcijo prijema.

- Sea Guide rinke

- Toray carbon

Dolžina: 240cm

Akcija: 5-28gr

Cena 129,99 €

Guru N-Gauge Specimen Dual Tip

N-Gauge specimen so vsestranske palice, zasnovane za ribiče, ki si želijo feeder in specimen palice v enem. Palica ima na razpolago dve zgornji sekciji (za feeder tehniko in specimen). Feeder sekcija ima na razpolago dve različni konici (2oz in 3oz).

Blank palice je izdelan iz 30 in 40 tonskega karbona. Akcija palice je semi parabolična in je odlična tudi za utrujanje večjih rib. V osnovi je palica dobro uravnotežena in opremljena s Seaguide vodili in ročajem za rolo.

Dolžina: 12ft (360cm)

Akcija: 1,5lb (do 90gr)

Palica je dvodelna.