Vabe za morje

Vabe za morje

Obstaja 6 izdelkov.

Prikazujem 1-6 od 6 izdelkov

Aktivni filtri

Od Cena 11,90 €

Savagear Cast Hacker

Majhen, a mogočen, Cast Hacker je narejen za resen morski ribolov. Ta močna in trdna vaba je bila zasnovana s filozofijo "majhne in kompaktne"- dovolj majhna,da preslepi plenilce, a dovolj močna, da se spopade z vsemi izziv. Z izjemno sposobnostjo metanja boste to vabo z lahkoto metali tudi do 100m in več. Vaba je toneča in lahko iščemo plenilske ribe od od do površine, lahko jo z dvignjeno palico vodimo tik pod površino Skratka ponuja različne možnosti ribolova.  Za dodatno atraktivnost ima vaba vgrajeno ropotuljico.

Dolžina: 9,5cm


Od Cena 9,90 €

Savagear 3D Needle Jig

3D Needle jig je zaradi svoje oblike izredno hidrodinamičen, kar nam omogoča enostaven (brez večjega napora) vertikalni ribolov na večjih globinah tudi z lažjimi jigi. Za še boljše delovanja ima vaba vgrajeno ropotuljico z nežnim in zelo privlačnim zvokom za zobatce,kovače in ostale šparide. V osnovi je vaba namenjena kot nalašč za počasno jiganje, lahko jo vodimo tudi hitreje. Prijemi med padanjem vabe ne bodo izjema! Vredno jo je preizkusiti!

Vaba nima priloženih trnkov!

Od Cena 7,99 €

Westin Moby

Westin Moby je večnamenska vaba za vijačenje na morju. Z njo lahko vijačimo po klasični metodi - s sunkovitim cukanjem po različnih vodnih slojih. Vabo lahko uporabimo tudi za vertikalni ribolov s čolna.

Ciljne ribe so: brancini, zobatci, skuše, palamide, morske postrvi. Skratka, vaba je primerna za večji del morskih predatorjev.

Teža vabe:

7,5cm/18gr

8,5cm/24gr