Feeder pop up

Feeder pop up

Obstaja 10 izdelkov.

Prikazujem 1-10 od 10 izdelkov

Aktivni filtri

Od Cena 4,90 €

VCB Feeder Pop-Ups/Dumbells

Po našem prepričanju so POP-Upi ene izmed boljših, če ne najboljših vab za krapa. Ogromno časa in predanosti smo porabili ravno pri ustvarjanju popolnih plavajočih kroglic. Kljub številnim napakam, ki so se pripetile na začetku, danes lahko ponosno povemo, da smo ustvarili izjemne POP-upe, ki so zelo plovni, kar pa je še bolj pomembno, so kompatibilni tudi z našimi boilami. Veliko proizvajalcev svoje pop upe le nabije z aromo, mi pa smo mnenja, da je kvalitetna izbira mok (GLM, Liver, Betain ipd, N-butric ipd.)  in dodatkov prav tako, če ne še bolj pomembna kot pri boilah.

Vsebina: 25gr

Od Cena 4,90 €

VCB Feeder Wafters/Dumbells

Kritično balansirane lovne vabe-wafterji so sestavljeni iz popolnoma enakih sestavin kakor boile, dodane pa so sestavine, ki vabe naredijo nekoliko lažje, kar omogoča veliko boljšo realizacijo prijemov. Wafterjem smo dodali tudi UV barve, ki poskrbijo za tisti dodaten plus in distinktivnost na krmišču. Natur opcija je sestavljena zgolj iz ribjih briketov, kar pomeni da jo lahko obdelamo z atraktorji, barvami in aromami po svoji želji. Velikokrat pa je sama po sebi v čisti natur opciji najboljša lovna vaba!

Vsebina: 25gr

Od Cena 4,90 €

M Baits Smoke Pop-Up/6-8mm/

Med ribolovom mora imeti ribič pri roki več rešitev. Ena takih so feeder Pop-Upi smoke, ki se ob stiku z vodo intenzivno topijo/kadijo in ustvarjajo ekstremno močen signal za ribo.  Na voljo so v dveh mešanih dimenzijah: 6 in 8mm.

Vsebina: 23gr


Od Cena 5,90 €

Maver Zero Dumbel

Maver je ustvaril vrhunske vabe za feeder in the method feeder. So popolnoma uravnotežene in na voljo v različnih dimenzijah. Vse vabe so nevtralne, brez arome in vsebujejo samo kvalitetn sladilo. To pomeni, da jih lahko poljubno personaliziramo z različnimi aromami ali drugimi dodatki.  Enostavno jih lahko prilagodite na najboljši način!

Vsebina: 20gr


Od Cena 5,90 €

Dynamite Baits Speed Washters

Dynamite Baits Washters so nežno pobarvani (sprana barva) wafterji. Razlog nežnih barv so komercialne vode kjer so ribe videle že vse mogoče kričeče barve.

Vabo lahko namestimo z iglo, montiramo na gumico ali na bait bayonet.

Za večjo atraktivnost je priložen tudi booster.

Vsebina: 50gr

Od Cena 6,49 €

Mainline Match Dumbell Wafters

Dumbell wafterji so izredno dobro zbalansirani, kar nam bo omogočilo najboljšo prezentacijo vabe. Dobra prezentacija ni vse, pomembni so tudi atraktorji, ki jih vaba vsebuje. Že samo ime Mainline nam pove, da so tudi pri omenjenem artiklu uporabili najboljše dodatke.

Vabe so na voljo v 6mm.

Od Cena 11,99 €

Mainline Pop Up Quad, 10mm

Ste že kdaj slišali za češnjo na torti? Točno to je lahko Quad Pop-Up na vaši boili. Lahko ga tudi uporabljete kot samostojno vabo. Zaradi svoje štirikotne oblike bo to vaba, ki bo pretentala previdne in manj ješče krape.

Premer: 10mm

V paketu so vabe različnih barv.