Trnki

Trnki

Obstaja 63 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 63 izdelkov

Aktivni filtri

Od Cena 2,50 €

Guru MWG Hook

MWG najmočnejši feeder trnek od Guru. Namenjen je za situacije kjer je potrebna maksimalna kontrola nad ribo! Trnek ima zalust.

Pakiranje: 10kos


Od Cena 2,49 €

Preston Natural N-20 Hooks

N-20 so univerzalni trnki z zalustjo namenjeni match, feeder in bolognese tehniki. Narejeni so iz kvalitetnega materiala, so neverjetno ostri in primerni za ribolov z belimi črvi in podobnimi vabami.

Pakiranje: 15kos


Od Cena 2,99 €

Preston MCM-B Hooks

MCB-B feeder trnek je kot nalašč za komercialne ribolove, saj ima obliko kroga, kar preprečuje izgubo ribe. Prevleka iz teflona bistveno izboljša vzdržljivost in penetracijo trnka.

Pakiranje: 10kos

Od Cena 2,99 €

Preston XS02-B Hooks

Izredno močen in kot britev oster trnek brez zalusti. Namenjen tudi za agresivnejši ribolov, kjer je potrebno uporabljati debelejše lakse. Njegova površina je teflonsko prevlečena (PTFE), kar izboljšuje penetracijo.

Pakiranje: 10kos

MADE IN JAPAN

Od Cena 4,99 €

Preston Bayonet Hair Rig KKH

Preston Bayonet Hair Rigsi so izdelani iz najkakovostnejših materialov in so primerni za vse ribiče. Naveze so namotane na Rig Stick, ki je kompatibilen s škatlo Mag Store. Vsako pakiranje ima 8 ročno navezanih trnkov z bayonetom. Za predvrvico so uporabili monofil Reflo Power. KKH so trnki  z zalustjo, primerni za vsako ribo in vse načine ribolova.

Pakiranje: 8 kos

Dimenzija predvrvice:

- št. 8/ 0,26mm (5,70kg)

- št. 10/ 0,24mm (5.0 kg)

- št. 12/ 0,24mm (5.0 kg)Od Cena 4,99 €

Preston Bayonet Hair Rig

Preston Bayonet Hair Rigsi so izdelani iz najkakovostnejših materialov in so primerni za vse ribiče. Naveze so namotane na Rig Stick, ki je kompatibilen s škatlo Mag Store. Vsako pakiranje ima 8 ročno navezanih trnkov z bayonetom. Za predvrvico so uporabili monofil Reflo Power. KKH-B so trnki  brez zalusti, primerni za vsako ribo in vse načine ribolova.

Pakiranje: 8 kos

Dimenzija predvrvice:

- št. 10/ 0,24mm (5.0 kg)

- št. 12/ 0,21mm (4.062kg)Od Cena 4,99 €

Preston MCM-B Bayonet Hair Rig

Ready Rigs so izdelani iz najkakovostnejših materialov in so primerni za vse ribiče. Naveze so namotane na Rig Stick, ki je kompatibilen s škatlo Mag Store. Vsako pakiranje ima 8 ročno navezanih trnkov z bayonetom. Za predvrvico so uporabili monofil Reflo Power. MCM-B trnki so brez zalusti in ukrivljeni pod kotom, ki zanesljivo drži ribo.

Pakiranje: 8 kos

Dimenzija predvrvice:

- trnek št. 12/ 0,19mm (3,335kg)

- trnek št. 14/ 0,19mm (3,335kg)

Od Cena 7,99 €

Preston C-Drome Power Rig Mono

Preston C-Drome je mehki visokokakovostni monofil, ki se lahko uporablja za različne namene. Kljub svoji mehkobi ima dobre potopne lastnosti. Pozitivna lastnost je tudi njegova nežna barva zaradi katere je v vodi skoraj neviden.

Dolžina: 150m

Nosilnosti:

0,17mm/2,62kg ( na vozlu )

0,19mm/3,33kg ( na vozlu )

0,21mm/3,98kg ( na vozlu )

Od Cena 2,90 €

Maver Katana Match Serie...

Vsesplošno pravilo velja, da trnki z dolgimi vrati boljše zapenjajo ribo. Dolgi vrat ni samo prednost pri zapenjanju, ampak zaradi vzvoda tudi prednost pri odpenjanju ribe. Maverjev model KM6 je v osnovi zelo oster in močen trnek, zato je primeren tudi za najzahtevnejša tekmovanja, saj lahko z njim ujamemo zavidljivo število rib brez da bi ga zamenjali. Veliko tekmovalcev ga uporablja za lov zelenik.

Pakiranje: 15kom


Od Cena 2,99 €

Maver Katana Sea Serie KS

Izredno oster trnek z ravno konico je primeren za nežne in nezaupljive ribe. Na voljo je v zelo velikem razponu številk in se lahko uporablja tako za ribolov z bolognezom, angleški način ali klasično feeder tehniko. Želeli bi izpostaviti da trnek kljub ravni konici zelo dolgo drži ostrino in je prav tako primeren za rečni ribolov s trdim, kamnitim podnom.

Pakiranje: 20 kos

Od Cena 3,49 €

Maver Katana 1135 Hook

Trnek v obliki orlovega "kljuna" zagotavlja močen oprijem, idealen za vse vrste rib in načine ribolova kjer je razmerje med finočo in močjo bistvenega pomena. Zaradi tanjšega premera je primeren za ribolov s pinkiji, verdavasi in podobnimi manjšimi vabami.

Pakiranje: 20kos


Od Cena 3,49 €

Maver Katana 1115 Hook

Izredno močan, kovan trnek iz niklja z navznoter ukrivljeno konico. Zaradi svoje moči in zanesljivosti je primeren za najzahtevnejša tekmovanja bodisi v stoječih ali tekočih vodah. Uporabimo ga lahko tudi za lov rib na morju, saj izdelan iz protirjavnih materialov.

Pakiranje: 20kos