Voblerji, jerki, blestivke, žlice, spinerji…

Voblerji, jerki, blestivke, žlice, spinerji…

Obstaja 83 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 83 izdelkov

Aktivni filtri

Od Cena 23,90 €

Vobler Skunk, Kruiser Super...

Dvodelni toneči vobler širše uporabe, ki se lahko meče in ki se takoj prilagodi hitrosti in načinu vodenja. Toneča struktura omogoča, da vabo lahko uporabljamo ob nasipih, v vodnem toku in globokih tolmunih. Odlična stabilnost daje možnost, bodisi hitremu vodenju s pavzami in zategi, kot počasnemu. Z visoko stopnjo vibracije je vaba primerna za lov ob zori in v mraku. Namenjen je lovu velikih salmonidov kot sta soška postrv in sulec, primeren tudi za ostale sladkovodne roparice.

Teža: 37gr

Vobler ima nameščene Gamakatsu enojčke.

Od Cena 24,90 €

Vobler Skunk, Mama Soska 150

Več namenski dvodelni plavajoči vobler. Zelo stabilen ob prisotnosti močnega toka primeren za izvajanje deat drift tehnike na plenilskih področjih rek. Široka vsmerjalna žlica omogoča naraven prodor v tok, s pomočjo katere doseže vaba zaželjeno globino. Namenjen je ribolovu večjih roparic predvesm salmonidov kot sta soška postv in sulec. Plavajoča drža voblerja omogoča s popustitvijo vodenja in pomočjo rečnega toka, rešitev vabe ob stiku z oviro.

Teža: 35gr

Vobler ima nameščene Gamakatsu enojčke.

Od Cena 23,90 €

Vobler Skunk, Kruiser Fat 140

Dvodelni plavajoči vobler sirše uporabe, optimalno prilagodljiv hitrosti in načinu vodenja. Stabilen v močnejšem toku in primeren za tehniko vodenja dead drift na prelivih. Izdelan za lov velikih salmonidov kot sta soška postrv in sulec je obenem primeren tudi za ostale sladkovodne roparice. Plavajoča drža nam je v pomoč, ko bomo prišli v stik s potopljeno oviro; dovolj bo, da prenehamo z vodenjem in bo vodni tok odpeljal našo vabo stran ovire na vodno gladino. Vaba dosega največjo globino dveh metrov.

Teža: 40gr

Vobler ima nameščene Gamakatsu enojčke.

Od Cena 19,90 €

Vobler Skunk, Cikita 100

Enodelni vobler s povečano značilnostjo tonenja, namenjen globinskemu ribolovu postrvi in drugih ribjih vrst kot so boleni, ostriži, kleni, black bass. Posebna aerodinamična oblika vabe omogoča pri metu doseganje večjih razdalj. Močna vibracija, bodisi pri počasnem kot hitrejšem vodenju s premori, raznolikost barvnih odtenkov, ki omogočajo visoko odsevanje svetlobe, povečujejo privlačnost vabe v kakršnem koli vodnem stanju. Učinek padanja pri dead trift vodenju daje vabi izjemno privlačnost že v zgornjih vodnih plasteh.

Teža: 29gr

Vobler ima nameščene Gamakatsu enojčke.

Od Cena 19,90 €

Vobler Skunk, Falketto 80

Enodelni vobler z visoko frekvenco vibraciji, ki dosega največjo vodno globino do štirih metrov. Posebna oblika usmerjevalne žlice in primerna obtežitev omogočata, da vaba stopi takoj v akcijo in ostane v poziciji do zadnjega metra vodenja. Vabo glede na njene značilnosti, lahko s primerno tehniko vodenja uporabljamo ob nasipih, pri potoplenih ovirah in v zelo kalni vodi. Plavajoča drža nam je v pomoč, ko bomo prišli v stik s potopljeno oviro; dovolj bo, da prenehamo z vodenjem in bo vodni tok odpeljal našo vabo stran ovire na vodno gladino. Falketto, namenjen lovu salmonidov, se izkazuje zelo učinkovit tudi pri lovu ostalih roparic kot so ščuka, bolen, ostriž, smuč in klen.

Teža: 20gr

Vobler ima nameščene Gamakatsu enojčke.