Pribor za krapolov

Pribor za krapolov

Obstaja 433 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 433 izdelkov

Aktivni filtri

Cena 7,42 € −25% Cena normalno 9,90 €

Fork Rod Rest

Viličasto stojalo za palice, ki ga enostavno zapičimo v zemljo. Za maksimalno zaščito palice je v notranjosti oblazinjeno z EVA peno.

Dolžina: 41cm

Cena 3,99 €

Trakker Bait Drill

Izjemno praktičen in tanek sveder, primeren za vrtanje lukenj v trde boile, tigrov orešček,  kakor tudi za ostale vabe, ki jih potegnemo na las.

Pakiranje: 1 kos

Cena 5,79 €

Trakker Fused Lead...

Izboljšajte svojo izkušnjo ribolova na krapa s Trakker Lead Clip Quick Change sistemom. Omenjeni sistem ima najpogosteje uporabljeno spojko za menjavo predvrvic v krapariji. Zasnovan je za različne in najtežje svince.

Pakiranje: 5kos

Cena 5,79 €

Trakker Fused Lead...

Izboljšajte svojo izkušnjo ribolova na krapa s Trakker Lead Clip Ring Swivel sistemom. Clip je zasnovan za najtežje svince, hkrati pa omogoča varno in enostavno menjavo predvrivce.  Priporočamo uporabo klipa s hitro spojko Quick Change Link.

Pakiranje: 5kos


Cena 13,99 €

Trakker Impact Zig Float Kit

Inovativna sponka na plovcu omogoča da se svinec spoji s plovcem, kar pomeni da ob metu ne prihaja do zapletanja, svinec pa se ob padcu v vodo dislocira. 

Kot dodatna zanimivost je plovec katerega lahko napolnimo  z liquidom in lovimo maksimalno atraktivno. Najbolje bo, da si ogledate videoposnetek spodaj, kjer zig sistem nazorno prikazujejo.

Od Cena 14,49 €

Trakker Lead Free Leader

Edinstven, kafumliran leader brez svinca. Zaradi svoje mehkobe ustreza najrazličnejšim jezerskim in rečnim strugam. Ker je jedro brez svinca je spajanje še toliko lažje.

Visoka odpornost proti abraziji!

Tehnični podatki:

45lb/20,44kg

Dolžina: 10m


Od Cena 3,99 €

Trakker Anti Tangle Sleeves

Vzdržljiva silikonska gumica namenjena kraparskim sistemom. Odlično se prilega na vrtljivke veličine 8. Skrbi zato, da se kraparske vrvice ne zapletajo in lepše prilegajo ob prezentaciji vabe.

Pakiranje: 10kom

Cena 3,99 €

Trakker Lead Clip

Močen in trpežen lead clip z t-zatičem. Kompatibilen je s klasično kraparsko vrtljivko (št. 8). Fleksibilna roka omogoča izmet tudi najtežjih svincev.

Pakiranje: 10kom