Ostali pripomočki

Ostali pripomočki

Obstaja 49 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 49 izdelkov

Aktivni filtri

Cena 5,99 €

Maver Line Sinker

Zelo učinkovit spray za potapljanje monofilov. Nežno ga poškropite kar po glavi, pustite nekaj časa delovati, ob stiku z vodo se bo maščoba sprala, monofil pa bo odlično tonil.

Vsebina: 125ml.

Od Cena 23,00 €

Preston Keepnet Arm

Roka za podmetačko se lahko vrti v poljubnem položaju in omogoča hitro odstranitev za tehtanje. Na voljo je v kompletu z adapterjem, ki omogoča enostavno in hitro pritrditev na mreže. Priloženi so vložki za vse varijante stolov: 25, 30 in 23mm.


Od Cena 2,99 €

Preston Pole Protector

Pole Protector je zasnovan za zaščito konic med transportom. Na voljo je v različnih dimenzijah in je primeren za več palic.

Vsebina: 1 kos

Cena 3,99 €

Preston Floater Disorger

Floater disorger je opremljen z dvojnim koncem, ki je primeren za vse srednje, majhne in velike ribe. V notranjosti ima tudi konico s katero lahko razvozlamo vrvico. Izdelan je iz lebdeče plastike, kar pomeni, da ga lahko poberemo v kolikor nam pade v vodo.


Od Cena 7,99 €

Cralusso Pro Slider

Waggelr Pro Slider je odlično kalibriran in je namenjen za ribolov v večjih globinah. Primeren tudi za uporabo v počasi tekočih rekah. Na voljo v različnih gramaturah.

Od Cena 10,99 €

Cralusso Pro Carbon Waggler

Nov Cralusso waggler z novo aerodinamično obliko se boljše obnaša med letom v primerjavi s prejšnjimi modeli. S pomočjo edinstvenega kalibracijskega sistema lahko waggler zelo precizno nastavite. Nova kombinacija podložk iz zlitine svinca in volframa ima zelo veliko specifično težo, zaradi česar je volumen uteži dosti manjši. Waggler odlikuje dolga zelo tanka antena iz karbona, ki izgleda kot konica, kar zmanjša pritisk vode in upoščasni gibanje plovca pod vplivom vodnega toka. Waggler ima 5 različnih zamenljivih anten!

Cena 3,49 €

Cralusso Line Sinking Spray

Velikokrat nam nakopičeni madeži na vrvici otežujejo potop. V kolikor vrvico posprejate, zmanjšate površinsko napetost-povečate potopnost, preprečite nabiranje madežev in zmanjšate trenje na vodilih.

Vsebina: 60ml

Od Cena 10,99 €

Preston Interlock Slide...

Interlock  Slider Winders so visokokakovostne lestvice (navijalci), ki jih je mogoče uporabiti z Interlocki. So izredno močne in imajo stranska drsna sidra na vsaki strani, kar vam omogoča preprosto zatikanje trnkov in zank.

Pakiranje/dolžina:

- 13cm (rdeča): 10kos

- 18cm (modra): 10kos

- 26cm (zelena): 10kos

Cena 32,99 €

Preston Triple Rod Support

Najmnočnejša in uporabniku prijazna opora za shranjevanje do 3 palic med ribolovom. Komptibilna je z vsemi seatboxi, saj ima priložene vse tri adapterje: 23mm pravokotni in dva okrogla 25 in 30mm.


Cena 34,99 €

Preston Triple Clicker/Counter

Preprost in zanesljiv način spremljanja vašega ulova. Na veliko tekmah je danes omejena teža za posamezne mreže, trojni clicker vam omogoča, da se osredotočite na ribolov in ne na seštavanje vašega ulova. Primeren je za vsaki seatbox, saj ima priložene 3 različne adapterje: 23 (pravokotni), 25 in 30mm