Način in strošek dostave ter obdelava naročila

Dostava naročenih izdelkov je v delovnem tednu od ponedeljka do petka.

Cena standardne dostave malega paketa je 4,00 €, v primeru vrednosti košarice nad 50,00 Eur je poštnina zastonj!

V primeru izbire dostave preko Pošte Slovenije se ob odpremi naročila stranki pošlje obvestilo o odpremi na email naslov, ki je bil oddan ob naročilu.  Pošta Slovenije večino paketov dostavita že naslednji delovni dan po obvestilu o odpremi. V primeru izbire načina plačila z nakazilom na račun podjetja Optika Branko Novak s.p. (po ponudbi/predračunu) se lahko dostava zamakne, saj gre naročilo naprej v proces obdelave po prejemu plačila po ponudbi/predračunu.

V primeru plačila z gotovino ob dostavi na dom, se strošek poveča za 1 €.

Pri delni dostavi vam bomo naročilo razdelili na več pošiljk. Artikle, ki so na zalogi, bomo poslali takoj, ostale pa, ko bodo na voljo. V kolikor se odločite za delno dostavo vam bomo strošek dostave zaračunali za vsako pošiljko posebej.

Pošiljko lahko prevzamete osebno ali pa jo v vašem imenu prevzame pooblaščenec, zakoniti zastopnik ali skrbnik.

Če vas ob dostavi ni na navedenem naslovu, vam bo Pošta Slovenije poslala sporočilo z navodili, kje lahko paket prevzamete oz. koga lahko kontaktirate, da vam paket ponovno dostavijo.

Račun za vaše naročilo boste prejeli v paketu z dostavljenim blagom.

Optika Branko Novak s.p. si pridržuje pravico, da zaradi različnih rokov dobave artiklov v naročilu, naročilo razdeli v več pošiljk. Naročene artikle vam v tem primeru dostavimo posamično v več pošiljkah.

Osebni prevzem v trgovini

Artikle lahko prevzamete tudi osebno v naši ribiški trgovini Very Carpy Baits, Prešernova cesta 5, 9250 Gornja Radgona.