Rod podi, banksticki, ...

Rod podi, banksticki, ...

Obstaja 34 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 34 izdelkov

Aktivni filtri

Od Cena 16,49 €

Trakker Stage Stand

Nepogrešljiv pripomoček pri lovu z lesenih podesti. Preprosto ga privijte z vijakom (priložen) v leseno ploščad, vanj namestite banksticke in jih fiksirajte. Na voljo v dveh velikostih primernih za bansticke 12 ali 16mm.

Pakiranje: 1 kos.


Cena 32,90 €

Korda Singlez Weigh & Digi Bar

Singlez Weigh & Digi Bar je sestavni del serije Singlez. Njegova uporaba je namenjena za tehtanje rib in enostavno nameščanje bankstickov, buzzerbarjev tudi v najtršo podlago.


Od Cena 31,99 €

Trakker 20/20 Adjustable...

Buzzerbarji  za 3 palice v obliki labodjega vrata so izdelani iz kvalitetnega črno eloksiranega aluminija in so primerni za nazahtevnejše pogoje. Imajo eleganten dizajn, ki je že sinonim za vse Trakkerjeve produkte, so popolnoma nastavljivi in na voljo v različnih širinah.

Teža: 150-160gr


Cena 14,49 €

Trakker Snag Ear

Snag ear je kompatibilen z vsemi rod podi in banksticki iz programa Trakker kot tudi od ostalih proizvajalcev. Če lovite pod ekstremnimi pogoji, je ta artikel kot nalašč za vas.

Dolžina: 13cm

Teža: 28gr


Od Cena 18,99 €

Trakker Specialist Storm Poles

Storm pole je izdelan iz močne aluminijaste kontrukcije in je idealen za uporabo kot palice za šotor, marele, kot podaljšane nogice pri rod podih ali celo kot bankstick v najzahtevnejših pogojih.  Skratka, gre za večnamenske palice! Za dodatno stabilnost imajo palice dva močna vijaka.

Na voljo so v različnih dimenzijah...

Od Cena 17,49 €

Trakker Butt Grabber 3 pack

Varno "primite" svoje palice v najbolj divjih prijemih. Minimalističen dizajn, dve velikosti, ki poskrbita za tanke in polne ročaje (duplon/pluta).

Small:

2,5cm/4gr

Large:

3cm/5gr

V paketu so 3 kosi.

Od Cena 7,99 €

Trakker But Grabber

Varno "primite" svoje palice v najbolj divjih prijemih. Minimalističen dizajn, dve velikosti, ki poskrbita za tanke in polne ročaje (duplon/pluta).

Small:

2,5cm/4gr

Large:

3cm/5gr

Cena 179,99 €

Trakker Grand Sniper Pod

Edinstven mehanizem za zaklepanje nog, za večjo stabilnost se vsaka noga premika neodvisno. Nosilci za palice so hitro snemljivi in elegantni. Rod pod lahko postavimo na različne načine, od zelo nizke do zelo visoke postavitve. Možnost imamo tudi dokupiti daljše sprednje kot tudi zadnje nogee (Trakker Storm Poles).

Dimenzije:

Dolžina rod poda: 118-168cm

Dolžina buzzer barov: 42,5cm (zadnji) in 44,5cm (sprednji)

Dolžina nastavljivih nog: 25,5-46cm (zadnje) in 30-56cm (sprednje)

Teža: 3,3kg

Rod pod ima priročno torbico!