Palice za vijačenje

Palice za vijačenje

Obstaja 32 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 32 izdelkov

Aktivni filtri

Od Cena 109,00 €

Westin Finesse Shad

Serija palic s progresivno-hitro akcijo in občutljivo konico je serija, ki obvlada široko paleto vab in stilov ribolova. Občutljiva konica izboljša zaznavanje prijemov, medtem ko močen srednji del poskrbi za odlično realizacijo ob zategu.

Ročaj: Premium EVA

Karbon: 24/30 tonski

Vodila: Seaguide

Nosilec role: Seaguide

Od Cena 109,00 €

Westin W2 Powercast-T

Palice Trigger (baitcast) so izpopolnjene za ribiče, ki želijo loviti z velikimi vabami velike ščuke. Progresivna akcija je bila zasnovana tako, da zmanjša utrujenost pri nenehnem metanju večjih vab. S palico, ki vam daje popolni nadzor nad vodenjem vabe, boste začutili tudi vsaki kamen, travo ali najnežnejši prijem.

Vodila: Seaguide

Nosilec za rolo: Seaguide

Ročaj: Premium EVA

Držalo za trnke: Seaguide

Karbon: 24/30 tonski

Od Cena 89,00 €

Westin W2 Powershad

Srednje hitre palice, zasnovane za vsestranske ribiče na plenilce. Palice so primerne za vse vrste vab in širok spekter plenilcev. Če bi morali izbrati samo eno palico za srednje težki ribolov, bi bila Powershad idealna izbira.

Ročaj za rolo: Seaguide

Ročaj: Premium EVA

Karbon: 24/30ton

Vodila: Seaguide

Od Cena 79,00 €

Westin W2 Streetstick

Palice zasnovane za ulični ribolov, vendar idealne kadarkoli, ko potrebujete ultra lahko palico za majhne trde in mehke vabe. Ne glede na to ali ciljate na ostriža, klena, ščuko ali celo na lov morskih rib, je Streetstick serija primerna prav za vse. Palice omenjene serije so srednje hitre in idealne za natančno metanje. Vrhnji del palice je občutljiv in primeren za zaznavanje tudi najnežnejših grizev.

Vodila: Seaguide

Ročaj za rolo: Seaguide

Ročaj: Premium EVA

Karbon: 24/30 tonski

Od Cena 109,00 €

Westin W2 Powerteez

Dobro uravnotežena palica je ključnega pomena pri ribolovu z mehkimi vabami. Instiktivno boste vedeli, da so te palice glede na akcijo ravno pravšnje za vodenja silikonskih/mehkih vab. Palice z ekstra hitro akcijo so kot nalašč za lov večjih ostrižev, smučev in tudi ščuk. Palica ima izredno močno hrbtenico in občutljivo konico, ki pokaže vsaki premik vabe in tudi najnežnejše prijeme.

- Nosilec role: Seaguide

- Vodila: Seaguide

- Ročaj: Premium EVA

- Blank: 24/30 karbon

Od Cena 99,00 €

Westin W2 Powerstrike

Palice s hitro akcijo so popolne za trde in mehke vabe in za zahtevne ribe kot sta ščuka in smuč. Močna hrbetenica zagotavlja optimalno zapenjanje ribe, medtem ko občutljiva konica pokaže vsak premik vabe in najbolj občutljiv prijem. Uživajte v vsakem trenutku s popolnoma vsestranskimi palicami.

- Nosilec role: Seaguide

- Ročaj: Premium EVA

- Vodila: Seaguide


Od Cena 99,00 €

Westin W2 Powercast

Powercast serija je zasnovana za zahtevne ribiče, ki želijo metati večje vabe za ščuke. Palice so tako sesitivne, da boste začutili poleg gibanja vabe tudi vsaki kamen in travo. Palica je srednje hitre akcije in je primerna za vodenje vseh različnih vab. 

- Nosilec za rolo: Seaguide

- Vodila: Seaguide

- Karbon: 24/30 ton

- Ročaj: Preimum EVA


Od Cena 89,00 €

Westin W2 Finesse T&C

Hitra in močna Finesse T&C palica je v osnovi namenjena za Texas in Carolina tehniko. Vendar to še ne pomeni, da je omejena samo na ta način ribolova. Zaradi hitre in vrhnje akcije je palica idealna za različne načine ribolova. Še posebej dobro se obnese za ribolov s silikoni, saj nam hitra akcija omogoče zaznavanje tudi najnežnejših grizov!
???? Na voljo je v dveh dolžinah in treh različnih gramaturah:
➖ 213cm: 2-10gr/5-15gr/7-21gr
➖ 225cm: 5-15gr
Od Cena 139,00 €

Westin W3 Livecast

W3 Livecast-T druge generacije je serija zmogljivih palic, izdelanih posebej za natančno metanje na krajše do srednje razdalje. Kompletna serija W3 palic je narejena iz Torayca® karbona, ki daje vrhunski občutek in odlično indikacijo griza. Livecast je model trigger, kar pomeni da je palica primerna za baitcasting role. Palica je zaradi svoje toge in hitre akcije primerna za ribolov s Swimi in podobnimi vabami. V akciji 30-80gr nam lahko služi kot odlična univerzalna palica za lov ščuke in smuča. Palica je v osnovi enodelna, zaradi lažjega transporta pa ima snemljivi ročaj.

- Vodila: Seaguide

- Ročaj za rolo: SKTS

- Premium EVA ročaj z plutovinastim vložkom.


Od Cena 209,00 €

Westin W4 Powerlure 2Nd

Vse Westin palice so narejene iz visokokakovostnih japonskih vlaken Toray. Omenjeni blanki nam dajejo veliko občutka pri zaznavanju prijemov in dovolj moči za borbo z največjimi ribami. Akcija palice je hitra in bo primerna za vse načine vijačenja.

Oprema:

Vodila: Seguide LTS

Ročaj za rolo: Fuji VSS

Blank: Toray 1k carbon

Ročaj palice: kvaliteten EVA material


Od Cena 299,00 €

Westin W6 Streestick

W6 Streetstick je kot nalašč za ribolov v urbanih okoljih, majhnih jezerih, rekah in pristaniščih. Palica je srednje hitre akcije in je primerna za lov s silikonskimi vabami, voblerji, blestivkami in podobnimi. V osnovi gre za produkt višje kakovosti, ki je opremljen s Fuji sic vodili, Fuji SKSS ročajem za rolo in kvaliteno EVA peno na ročaju

Blank: Toray

Od Cena 149,00 €

Westin W3 Seabass

Seabass palica 2 generacije je palica, ki izpolnjuje zahteve sodobnega lovca na brancine. Palica je hitre tip akcije z veliko rezerve v hrbtenici. Vrhunska Toray vlakna so razlog izredno majhne teže. Palica nudi elegatno zaznavanje prijemov in odlične karakteristike pri utrujanju ribe. Palica je primerna za ribolov z obale ali čolna. Vodila so nekoliko manjša, vendar bodo posledično vaši meti v pristaniščih med čolni oz. tam kjer rabite precizne mete najbolj natančni.

Palica je opremljena z naslednjo opremo:

Vodila: LTS

Ročaj za rolo: VSS

Blank: Toray (ojačan z 1k karbonom)

Ročaj: Premium EVA

Teža:

250cm/12-42gr: 152gr

273cm/12-42gr: 156gr

300cm/12-42gr: 157gr