Torbe za palice, torbe za pripomočke

Torbe za palice, torbe za pripomočke

Obstaja 20 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 20 izdelkov

Aktivni filtri

Od Cena 23,00 €

Preston Keepnet Arm

Roka za podmetačko se lahko vrti v poljubnem položaju in omogoča hitro odstranitev za tehtanje. Na voljo je v kompletu z adapterjem, ki omogoča enostavno in hitro pritrditev na mreže. Priloženi so vložki za vse varijante stolov: 25, 30 in 23mm.


Od Cena 2,99 €

Preston Pole Protector

Pole Protector je zasnovan za zaščito konic med transportom. Na voljo je v različnih dimenzijah in je primeren za več palic.

Vsebina: 1 kos

Cena 17,99 €

Korum Supa Lite Rod Saver-2...

Elastični ščitnik za konico in zadnjico palice. Konica in spodnji del traka sta izdelana iz kvalitetnega neoprena. Povezuje ju elastika, ki jo je mogoče tudi dodatno prilagajati na različne dolžine palic.

V setu sta dva traka, za dve palici.

Od Cena 10,99 €

Preston Interlock Slide...

Interlock  Slider Winders so visokokakovostne lestvice (navijalci), ki jih je mogoče uporabiti z Interlocki. So izredno močne in imajo stranska drsna sidra na vsaki strani, kar vam omogoča preprosto zatikanje trnkov in zank.

Pakiranje/dolžina:

- 13cm (rdeča): 10kos

- 18cm (modra): 10kos

- 26cm (zelena): 10kos

Cena 32,99 €

Preston Triple Rod Support

Najmnočnejša in uporabniku prijazna opora za shranjevanje do 3 palic med ribolovom. Komptibilna je z vsemi seatboxi, saj ima priložene vse tri adapterje: 23mm pravokotni in dva okrogla 25 in 30mm.


Cena 6,99 €

Preston Magnetic Hook BOX

Box za shranjevanje trnkov z 8 vodotesnimi pokrovi. Na spodnji strani ima magnet, tako da lahko box s trnki namestite kamorkoli na kovino. Tudi trnki so v boxu zaradi magneta shranjeni nepremično in se posledično ne zatopijo.

Cena 38,99 €

Preston Revalution Storage...

Revolicijski sistem za shranjevanje predvrvic. Eva koluti so najboljši način za shranjevanje daljših predvezov, ki ob tem ne poškodujejo vrvice.

Box ima  21 kolutov.


Od Cena 74,99 €

Trakker Chila Bag

Chila Bag je večnamenska torba, ki je namenjena vaši hrani ali hrani za ribe in za ostale različne pripomočke. V notranjosti je kvalitetno obložena in oblečena v folijo, ki preprečuje vdor toplote v samo torbo. Izdelana je iz 600D poliestra, z močnimi dvojnimi zadrgami in dodatnim zunanjim velikim predalom.

Dimenzije: 

Large: 46x32x26cm

Od Cena 79,00 €

Daiwa Rod Bag

Vrhunska torba za match, feeder in ostale palice. Zunanji material je zelo trd in optimalno ščiti vaše palice pred zunanjimi poškodbami. Širok naramni trak zagotavlja enostaven in optimalen transport tudi na daljši poti. Za dodatno varnost palic so torbe še v notranjosti oblazinjene.

Material: 100% poliester (prevlečen s PVC)