Ležalniki, stoli, spalne vreče…

Ležalniki, stoli, spalne vreče…

Obstaja 10 izdelkov.

Prikazujem 1-10 od 10 izdelkov

Aktivni filtri

Cena 139,99 €

Trakker Levelite Compact...

Trakker Levelite je kompaten in lahek stol z neverjetnim udobjem. Mehanizem za sestavljanje je preprost za uporabo, mehanizem za nastavitev nogic je patentiran - preprosto kliknete gumb in nastavljiva noga se spusti po meri. Sedišče je mehko, toplo in ernomomsko oblikovano.

Tehnični podatki:

Technical Specification

- Material: kombinacija aluminija in nerjavnega jekla

- Teža: 5,1kg

- Dimenzije: Višina: 64cm, širina: 60cm (odprt), dolžina: 80cm, širina: 60cm (zložen)

Cena 89,99 €

Trakker Big Snooze Compact Bag

Ultra lahko vsestranska spalna vreča, ki je podložena s flisom za večje udobje in toplino. Izdelana je iz zelo zračnega materiala Ripstop in ima zadrge za hitro odpenjanje na obeh straneh s trakom, ki preprečuje odpiranje zadrge. Na spodnji strani ima trak za pritrditev na ležalnik, da je na ležalniku kar se da fiksna.

Materiali: Poliester (zunanji), flis (v notranjosti)

Dimenzija: Dolžina: 200cm, širina 80cm

Teža: 3kg

Od Cena 35,99 €

Korda Thermacore Pillow

Vzglavnik Korda Thermakore je zasnovan tako, da ribiču omogoča izbiro tople strani iz flisa za hladnejše razmere, za toplejše razmere pa je na drugi strani bombaž. Vzglavnih ima v notranjosti kvalitetno polnilo z votlimi vlakni, ki nudijo maksimalno udobje.

Na voljo v dveh velikostih: S in L
Dimenzije:
Small: 40x50cm
Large: 50x70cm

Cena 59,99 €

Cygnet Sleeping Bag

Lahka spalna vreča s polno pokritostjo za 3 sezone. Popolna je za uporabo za toplejše dni, v hladnejših  dnevih priporočamo uporabo v kombinaciji s pokrivalom.

Za maksimalno udobje je spalka podložena s flisom in gladko podlago, ki omogoča enostavno gibanje v sami spalki. Zunanja tkanina je vodoodporna in trpežna. Močne dvosmerne zadrge omogočajo hiter izstop. Spalko je s trakom možno pritrditi tudi na ležalnik.

Cena 129,99 €

Cygnet Sniper Bed

Popolnoma raven ležalnik z udobno vzmetnico. Ležalnik ima 5 nastavljivih nog. Osnovne nosilne so štiri, peta noga služi za dodatno nastavitev vzglavnika, obenem daje dodatno stabilnost.

Ležalnik ima tudi sistem zapiranja, ki omogoča zapiranje hkrati s spalno vrečo.

Dimenzije: 198cm ( dolžina ), 77cm (širina)

Teža: 7,9kg