Seznam izdelkov po znamki Very Carpy Baits

Obstaja 28 izdelkov.

Prikazujem 1-12 od 28 izdelkov
Cena 11,83 € −30% Cena normalno 16,90 €

VCB Winter Beanie

Very Carpy Baits zimska kapa je narejena iz vodoodbojne tkanine. V notranjosti ima še eno plast, ki vam ohranja toploto in še vas dodatno ščiti pred vlago. Kapo je mogoče nositi na dva načina, z zavihkom ali nabrano. Cof je v barvi kape, zaključna obroba je rebrasta

Materiali: 100% akril, notranja obloga je iz mikroflisa (100% poliester)

Cena 9,90 €

VCB Tuna

Tuna je izjemna in kakovostna lovna boila, ki je sestavljena iz skrbno izbranih sestavin. želimo si, da naše stranke krmijo in lovijo s kvalitetno in prebavljivo hrano. Boila je zelo uravnovešena in je dober približek krapovi naravni prehrani, kar se tiče hranljivih snovi.

Glavne sestavine Tune so: tunina moka, LT ribja moka, ribji protein, super birdfood, nectarblend, pivski kvas, sol in lososovo olje.

Izkoristi popust ob naročilu večje količine boil!

Ob nakupu:

5kg+: 8,90€/kg

10kg+: 8,40€/kg

15kg+: 7,90€/kg

Boila je pakirana mešano 18/22mm.

Od Cena 7,90 €

VCB Space POP-ups, 16mm

Če ste mislili, da ste doslej uporabljali dobre plavajoče krogljice, premislite še enkrat. Predstavljamo vam našo novo linijo izredno plovnih, atraktivnih in vizualno edinstvenih plavajočih vab serije Space Pop-Ups. Recepti so skrbno spisani in uravnoteženi pri nas, rolanje tako prestižnih vab smo zaupali nikomur drugemu, kot Angležem, ki so edini lahko nudili nepremagljivo kakovost sestavin, ki smo jih želeli v vabah.

Odslej lahko uprabljate Pop-Upe Supernova (ogromno barv in eteričnih olj), Stardust (kombinacija smrdljivih in sladkih okusov) in Comet (legendarna aroma zvrhana z N-butricom in rdečimi pikami, ki omogočajo veliko boljše izpiranje atraktorjev). Zelo plovni in nekoliko trši Pop-Upi ne vsebujejo konzervansov, saj vsebujejo veliko eteričnih olj z dodanim sladilom NHDC.

Od Cena 3,90 €

VCB Soft method mix

Soft method mix je navlažena vnaprej pripravljena krma. Hrana je v osnovi namenjena ribolovu s the method krmilniki. Glede na svojo specifiko pa se tudi odlično obnese v kombinaciji z boilami v  spod mixih kot tudi v PVA materialih.

Vsebina: 500gr

Cena 8,90 €

VCB Retro Boilies

Predstavljamo vam našo novo pogruntavščino - boilo, ki vam bo prinesla več prijemov na vodah s pritiskom, boljše možnosti pri previdnih krapih in vabo, ki jo lahko modificirate po lastnih željah. Novo VCB Retro boilo sestavljajo kar štiri različne ribje moke: LT, predigested, sardela in bela ribja moka, katerim smo dodali nekaj lososovega olja in soli, nekaj ostalih sestavin pa bomo tokrat zamolčali. Retro je popolnoma brez arom, torej prava ribja boila, ki bo pustošila predvsem takrat, ko riba išče hrano. Spomladi pred in po drsti ter jeseni, skratka takrat, ko krapi nabirajo kalorije in potrebujejo kakovostno hrano. Ključna lastnost te boile je, da je kompatibilna z vsemi ostalimi VCB boilami in prav tako vsemi našimi tekočimi dodatki. Tako je vabo možno prilagoditi razmeram na terenu!

Cena 12,90 €

VCB Retarded Chicken

Z Retarded Chicken boilo smo uspeli združiti tri ključne lastnosti (skoraj) popolne vabe za krapa: s kombinacijo ribjih in piščančjih beljakovin in maščob smo ji dali zelo dobro PREHRAMBENO VREDNOST, z dodatkom fermenta in ptičje hrane je boila za krapa bistveno lažje PREBAVLJIVA, hkrati pa dajo mleta semena boili poroznejšo strukturo, kar skupaj s primerno aromo in tekočim atraktoriji + atraktorji v prahu pripomore k temu, da je boila za krapa atraktivna in jo hitro zazna kot dober vir hrane. Za piko na i smo boili dodali Curry, v letošnjem letu smo dozo celo povečali in posledično dodatno obarvali boilo.

Izkoristi popust ob naročilu večje količine boil!

Ob nakupu:

5kg+: 11,90€/kg

10kg+: 11,40€/kg

15kg+: 10,90€/kg

Boila je na voljo v 18 in 22mm.  V komentar zapiši željeno dimenzijo.


Od Cena 6,90 €

VCB Pop-Ups

Po našem prepričanju so POP-Upi ene izmed boljših, če ne najboljših vab za krapa. Ogromno časa in predanosti smo porabili ravno pri ustvarjanju popolnih plavajočih kroglic. Kljub številnim napakam, ki so se pripetile na začetku, danes lahko ponosno povemo, da smo ustvarili izjemne POP-upe, ki so zelo plovni, kar pa je še bolj pomembno, so kompatibilni tudi z našimi boilami. Veliko proizvajalcev svoje pop upe le nabije z aromo, mi pa smo mnenja, da je kvalitetna izbira mok (GLM, Liver, Betain ipd, N-butric ipd.)  in dodatkov prav tako, če ne še bolj pomembna kot pri boilah.

Dimenzija: 18mm

Vsebina: 50gr

Cena 11,90 €

VCB Pink GLM

Med klasiki naših produktov je zagotovo boila PINK GLM. V začetku našega popotovanja izdelave priboljškov za krape, smo ustvarili čisto prvi VCB prodajni hit. "Sprana" roza in kar 4% GLM-ja, sta leta 2018 obnorela krape in naše tržišče. Od takrat smo boilo dodelali in izpopolnili. Zadnjo verzijo smo usmerili v birdfood boilo z zelo majhnim deležem najkvalitetnejše ribje moke, dodali pa smo večjo količino GLM-ja. Boila je postala izjemno topna, primerna tudi za najhladnejšo vodo, kakor tudi za hitre ribolove v toplejših vodah, kjer je najpomembnejša atrakcija.

Izkoristi popust ob naročilu večje količine boil!

Ob nakupu:

5kg+: 10,90€/kg

10kg+: 10,40€/kg

15kg+: 9,90€/kg

Boila je na voljo v 18 in 22mm.  V komentar zapiši željeno dimenzijo.

Cena 10,90 €

VCB Pineapple Boilies

Pineapple je boila, ki ne vsebuje nobenih mesnih mok živalskega izvora. Gre za čisto birfood boilo, katero smo zvrhali z atraktorji in sestavinami, ki so primerne za najhladnejšo vodo. Zaradi skrbno izbranih in topnih sestavin je boila lahko prebavljiva in primerna tudi za toplo vodo in kratke-atraktivne ribolove.

Glavne sestavine boile so: vitamelo, nectarblend, super birdfood, različna eterična olja, pivski kvas in še in še...

Izkoristi popust ob naročilu večje količine boil!

Ob nakupu:

5kg+: 9,90€/kg

10kg+: 9,40€/kg

15kg+: 8,90€/kg

Boila je na voljo v 18mm.

Od Cena 8,90 €

VCB liquids

Predstavljamo vam naše liquide, ki so kompatibilni z našo serijo boil kot tudi z ostalimi. Lahko jih uporabljamo za na spod mix, kot dodatek šipki hrani ali celo za dip.

Kitchen SPICE

Osnova Kitchen SPICE liquida je CSL. Temu legendarnemu fermenitiranemu atraktorju smo dodali paprikino olje, papriko v prahu in aromo česna. 

Pink GLM

Pink GLM liquid je zelo atraktiven liquid, katerega glavna sestavina je glukozno fruktozni sirup. Za večjo atraktivnost v hladni vodi smo mu dodali N-butrično kislino, mleko v prahu in GLM v prahu.

Retarded CHICKEN

Retarded CHICKEN je najgostejši iz družine naših tekočin. Njegova baza je melasa, ki pa smo ji dodali jetra v prahu, super birdfood in Chicken aromo.

Cena 9,90 €

VCB Kitchen Spice

Kitchen Spice boila je naš prodajni hit in je sestavljena iz sestavin "domače" kuhinje. Pri prvem stiku z boilo je takoj jasno, da prevladuje česen, dodali pa smo še ogromno madžarske paprike v prahu, konoplje in krill moko. Boila je popolnoma brez arom in barvil, na osnovi ptičje hrane z dodatkom lososovega in paprikinega olja. Različica 2023 ima pojačano dozo krill moke in dodani pivski kvas za boljšo prebavo.

Izkoristi popust ob naročilu večje količine boil!

Ob nakupu:

5kg+: 8,90€/kg

10kg+: 8,40€/kg

15kg+: 7,90€/kg

Dimenzija: 20mm